• 7 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 3 hafta, 1 gün, 3 saat, 21 dakika, 49 saniye önce

Babasının en nitelikli yavrularından Khan Of Ghost’un geçen sezon bıraktığı nokta bu grubun çok üzerindeydi ki ben hala tam gücünü bulmadığını düşünüyorum. Bu sezon daha etkili bir Khan Of Ghost izleyebiliriz. Aracı’nın ara veren her atı gibi galop manyağı olmuş durumda, çok hazır görünüyor, uygun grubu geçeceğini düşünüyorum.

Rakiplerine bakalım, Payitaht’ın bu kadar aradan sonra tabela yapması bile başarı olarak kabul edilmeli. Stallion Falcon’un sentetikte çim kadar akıcı olamadığın defalarca gördük; çim, sentetik ayrımı yapan nadir atlardan bir tanesi. Tercihli start çekmemesi de hoşuma gitmedi, tereddüt ederek çıktığı için dışından dolduran atlar Stallion Falcon’un bekleme yapmasına sebep olabilir, bu noktada şansı çok azalacak. Depository hazır durumda olsa da Khan OF Ghost kadar güçlü bir at değil. Kıng Of Rock’a bu mesafeler çok uzun. Ryan Arel’in ara sonrası en az üç yarışa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, çabuk toparlanabilen bir at değil.

 

Ulukız – Sanberk rövanşında mesafenin ve yarış gidişinin tamamen Ulukız’ın lehine olmasıyla kazananın yine Ulukız olacağını düşünüyorum, ikinci bankom Ulukız.

 

Hıgh Cat’in ilk yarışı beklediğim kadar iyi olmadı ama kısa zamanda hazır ve kazanır duruma gelebileceğini gösterdi, uygun grupta favorim. Denizyele son ikinciliğinde Dai Jin imzası taşıyan bu sezonki en ümit verici taylardan biri olduğunu gösterdi, yazılmalıdır. Flick The Swatch, Kocakaya’nın terapisiyle starttan çıkabileceğini düşündüğüm Kobra ve üçlüye dönen, Valeria’nın oğlu Don Pablo sonraki tercihlerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,3,10,9,5,11

2.Ayak: 7

3.Ayak: 1,7,2,6,5,3,4

4.Ayak: 1

5.Ayak: 5,2,4,6,3

6.Ayak: 3,7,6,5,,2,1,8


Cengiz Gürbüz