• 7 Nisan Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 hafta, 2 gün, 9 saat, 3 dakika, 10 saniye önce
Büyükdüşün, Akkurt ve Filozof Tay'ın 1500'de birarada oldukları bir yarışı kazanmaları, Başkaynak, Nasuhoğlu gibi atlar varken kolay değil. Kaçanları direkt eliyorum. Aslında Başkaynak'ı uzun süre tek yazmayı düşündüm ama her zaman aynı yarışı koşmadığı için vazgeçtim. Fordta Tek özellikle Kocaeli'de zaman zaman Atasoy'u geçecek kadar koşabiliyor. Özcan'ın son yarışında rezil ettiği Keremcan'ı da yazıp kapatalım. Keremcan'ın, iyi durumdayken bu grupta gidecek potansiyeli var.


 
Borbore son yarışında baya düzelmiş göründü ama hala o eskisi gibi düzlüğe ara yaparak giren, taylığındaki haline dönemedi. Ama bugün grup uygun ve muhtemelen boş kalır, Çalık Borbore varken bence iki gidecek, bu şekilde de yarışları var. İki tekle oynayacaksanız Borbore benim ilk önerim.

Son yarışında gücünü koşmayan Sibiryalı bugün daha iyisini yapabilir. Aynatınaz baya geri gitse de potansiyelinden ötürü bir türlü elemeye cesaret edemiyorum. Ulakçı sık sık uzun süreli aralar verip hiçbir şey olmamış gibi dönebiliyor, onu da yazıp kapatalım.


 
Hüsna'nın tam kardeşi Saltukoğlu Kocaeli'nin kaba kumu ve zayıf tayları arasında bir istikrar ve stil yakaladı. Özellikle Uçanşah'tan hiçbir yerde kopmadığı son yarışını ben bu grup için çok yeterli buldum, kısayı da biraz daha iyi koşabileceğini düşünüyorum. Start problemli, henüz abartılacak bir yarışı olmayan Olgun Sultan ve karaktersizin allahı Örümcekbey ikilisinin yanında risk edilebileceğini düşünüyorum, bankom Saltukoğlu.


 
Balyeci Salih uzunda Timsal'e geçilecek kadar eksilir mi? Timsal Just Run'ın beş kilo fark yüzünden gerçekten bu kadar önünde mi gibi sorulara ben içime sinecek bir cevap bulamadım. Tovin de boş kalabilirse ( Balyeci beklerse mümkün ) tehlikeli olabilir. Ben dört atı ayırmayıp son ayağı kapatmayı tercih ediyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 2,5,1,4
 
2.Ayak: 9,5,2,1
 
3.Ayak: 1,2,3,4,5,6
 
4.Ayak: 5,,2,1,6
 
5.Ayak: 4
 
6.Ayak: 3,2,1,4


Cengiz Gürbüz