• 7 Ocak İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 1 hafta, 5 gün, 12 saat, 39 dakika, 25 saniye önce
İkinci ayağa, yazarken gözümden kaçan Gıfted ekledim.



Celaliye
'nin özellikle Dinamik ile olan kilo farkı zorlayıcı olabilir. Performans ve kalite anlamında rakipsiz ama tek yazarsam gelmeyecek gibi bir hisse sahibim, dolayısıyla yıkmayı tercih ediyorum.
 
İki yarıştır fena koşmayan Kırtoprak, kumu eksik olsa da mesafe yeteneğiyle Zaman Yolcusu, yukarıda bahsettiğim Dinamik ve zaman zaman ortalamasının üstüne çıkabilen Özgürünoğlu sıralamam.
 
 
 
İkinci ayak 1200'ün olağan süratinin bir tık üstüne çıkan bir yarış olacak. Maraz Han, El Fuego, Mou Jıznı grubun seri ve öne gelmeyi hedefleyerek koşan atları. En hızlı ve dirençlisi kesinlikle El Fuego. Bir şekilde öne gelerek grubun uygunluğuyla kazanmaya ilk defa bu kadar yakın olduğunu düşünüyorum, kaçanlardan sadece El Fuego yazacağım.
 
Aradan sonra iki yarış gören Akgünhan kısa mesafe kaba kum yeteneği olan bir at, ön gruptan kopmadan bekleme yapmayı da başarabiliyor, mutlaka yazalım. İyi duruma gelen Count On You en iy olduğu mesafeye çıkacak, son koşusunda olduğu gibi öne yakın yer tutabilirse yine etkili olacaktır, üç at yeterli buluyorum.
 
 
 
Cornelian hızlı ve dayanıklı bir Torok yavrusu. Askoroz'a göre 1400'de daha dirençli olacğaını düşünüyorum, kumaş olarak da rakbinden daha yetenkli bir tay, ilk bankom Cornelian.
 
 
 
El Nino'yu Ömer İn My Heart ile koşmadığı her yarışında tek yazacağız, ikinci bankom oldu.
 
 
 
Turbo Deluxe ve Atılay ikilisi performans, yarış tecrübesi ve mesafe uyumu anlamında rakiplerine bariz hakimler, iki atı ayırmıyorum. 1200 galobu iyi olan Özgünhan tayı Aldemir ilavesiyle kapamış oluruz.
 
 
 
Gülşeker'den bir türlü tek yazacak güveni alamıyorum, sürekli ağır favori çıkmasının da bunda etkisi var. Derince'den son koşusunda olduğu gibi öne yürüme hamlesi gelirse Gülşeker için kolay bir yarış olmayabilir. Yine de oyunu bu kadar daraltarak gelmişken, misliyi genişletebilmek adına tek bırakılabilir.
 
Sıralamam şablonda.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 2,3,1,7,5
 
2.Ayak: 9,10,3,14
 
3.Ayak: 2
 
4.Ayak: 3
 
5.Ayak: 6,2,1
 
6.Ayak: 4,,1,3,2,6,5


Cengiz Gürbüz