• 7 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 2 hafta, 5 gün, 2 saat, 35 dakika, 30 saniye önce

Elifcan yeterli performansı ve tecrübesiyle kazanmaya çok yakın görünüyor. Derece olarak kötü bitirmiş olsa da iyi taylara yakın kaybeden Gıkga Heart, gelişen tecrübesi ve 1200’e daha yatkın görüntüsüyle ilk rakibi. Tecrübesiyle Ağa Bakırtaş ve starttan çıkarsa yeterli potansiyeliyle Çanakçı Beyi ikilisi daha sonra.

 

En iyi olduğu hale gelen Turap, eğer Maktayman beklenenden fazla bozmazsa yine kaybetmez, iki tekli oynayacaklar risk edebilir. Rocket Man’i de sigorta olarak yazalım.

 

Bankom Amerıcan Bıllıon. Kendisi de dahil olmak üzere, See You Again hariç tüm kısrakların uzunda eksileceğini düşünüyorum, kim ne kadar eksilebilir onu yarış koşmadan tam olarak bilmek mümkün değil.

American Billion’a yönelmemin sebebi hem potansiyeline olan inancım hem de boş kalacak olması. Annesi Charlotte’in tayları hep kısacı oldular, American Billion’un da şüphesiz kısası daha iyi olacaktır ama hem son yarışındaki Caracas, Scamp ikilisine karşı olan performansı hem de rakiplerinin muhtemel mesafe sorunundan dolayı rakipsiz önermeyi uygun buldum.

Prıncess izabel’in uzunu koşacağını hiç sanmıyorum, Senoş ve See Youı Again ikilisi uzunda anormal sırıtmasalar da boş kalmış bir American Billion’a karşı elenebileceklerini düşünüyorum. Aynı şekilde Rumet de öyle ama en çok da Rumet’den çekindiğimi söyleyeyim. Glen’in zaten kumu olmadığını açıkça gördük. Sonuç olarak, American Billion bankosu, düz görünen Adana programında benim ayırt edici önerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,6,9

2.Ayak: 8,5,3,6,7,4

3.Ayak: 1/8

4.Ayak: 1

5.Ayak: 8,7,4,3,1

6.Ayak: 1,3,2,5,6

 

Cengiz Gürbüz