• 7 Şubat Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 2 hafta, 4 gün, 18 saat, 49 dakika, 41 saniye önce
Son kazandığı Maiden'da çok çekinmeme rağmen yazmayarak hata ettiğim Free Power o günkü bankom Grecka'yı kolay geçerek kazanmıştı. Gelişen nefesiyle birlikte artık süratini çok daha etkili kullanabiliyor. Aşağı yukarı benzer şartlar ve rakipler yanında yine kazanmaya çok yakındır. Düzlüğü Free Power'a dört beş boy yakın dönmeyi başarabilirse tek rakibinin Rabia Hanım olduğunu düşünüyorum.
 
 
 
Break Point'in yanında çıkış yapabilecek taylar var, altılı biraz para yapacaksa bu yarış günün en kritik koşusu. Valencia arkası Şart-1'in de genel olarak çok iyi görünen Bodyguard Hero hazır durumdaysa en az Break Point kadar şanslıdır. Yağışım'ın oğlu Dareyn'in işleri düzgün görünüyor, ilk yarış için biraz sert bir grup ama denemeye değer. Baba Dino'nun Bursa yarışını Urfa'ya göre biraz daha diri buldum, öne sorun yaşamadan düşebilirse tehlikeli olabilir. Son tercihim, mesafesine dönen Hilti.
 
 
 
Önce Batmanaslanı, sonra Gümbürgümbür yazalım. Gümbürgümbür en iyi olduğu zaman Batmanaslanı'nı geçiyor ama iyi gününü yakalamak artık kolay değil. Daha net ve bitirici stile sahip Batmanaslanı mutlaka yazılmalı.
 
1200 olsa belki Marissa veya Fordte Tek çıktığı gibi bitirebilir mi tereddütü yaşayabilirim ama 1400'de Gümbürgümbür olmasa bile Batmanaslanı'na yakalanmamaları oldukça zor.
 
 
 
Yarış kazanabildiği şartları yakalayan Bedwulf'un ideal mesafesinde yakalanacağını sanmıyorum. Virajda Fratelli ve Coger'dan alacağı minimum üç boy avansı yarış sonuna kadar bence taşıyacak. 1400'de düzlüğü istediği gibi bulduğu zaman Bedwulf'u bastırıp geçmek çok zor, kazanacağını düşünüyorum, bankom.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 6,1
 
2.Ayak: 2,3,1,4,7
 
3.Ayak: 1,2,6,4,,3,5
 
4.Ayak: 1,3
 
5.Ayak: 1
 
6.Ayak: 7,8,2,9


Cengiz Gürbüz