• 7 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 2 ay, 2 hafta, 3 gün, 12 saat, 7 dakika, 47 saniye önce

İzmir’de oyun çeşitliliğinin az olacağı, düz bir program var. ''Ne verirse versin bulayım'' dan ziyade, para kazanmak istiyorsak risk alıp olabildiğince küçültmeliyiz diye düşünüyorum.

Ünalamaca virajla birlikte ön gruba hakim olmak şeklinde bir taktikle koştuğu için, yarışın kaçak atları Arbedaş ve Vaseem’in şanslı olabileckelerini sanmıyorum. Ayrıca Arbedaş sert grup Vaseem ters mesafeyle de mücadele edecek. Bu ikilinin kazanması zor. Kafadar’dan olabildiğince erken kaçıp avans almak isteyecek Ünalamca ve onu erken yürümeden, doğru yerde yakalayıp geçmeye çalışacak Kafadar mücadelesi izleyeceğiz.

Yılmabaşar – Kızılhan arasında şahane bir yarış olacak. Kızılhan sevdiği şartları bulup düzlüğü teke tek koşabildiği her yarış bir doğa olayına tanık oluyoruz.  İnanılmaz bir yarış karakterine sahip.

Yılmabaşar sert gruplu, birden fazla kaçak atın olduğu yarışta Kızılhan’ı geçebilir ama bugün için konuşacak olursak Kızılhan’ı ayırması hiç de kolay olmayacak. Öte yandan Tokaçoğlu da ayrı bir motivasyonla binecektir. İki yarıştır Yılmabaşar ile kamçı değiştiremeyip kaybedince imajı oldukça zedelendi ki hakikaten, Yılmabaşar gibi bir ata binebilmiş jokey için düştüğü oldukça dramatik. Bugün rakibini geçmek için elinden geleni yapacaktır ve bunu başarabileceği bir atla yarışacak. Yılmabaşar tarafına dönersek, Kızılhan’ın içinden hücüm ederse bence geçme şansı daha fazla. Kızılhan dışındaki ata daha güçlü direniyor. Yılmabaşar biraz sabırlı olup, son iki yüzde içeriyi kollayarak yürürse şansını arttırır. Halis’in Kızılhan’ı geçmek için mutlaka düşündüğü bir şey vardır, bakalım nasıl bir yarış olacak. Misli oyunlara Kızılhan riski alınabilir, sağlam geçmek isteyenler için Yılmabaşar.

My Royal Sun kariyerinden farklı şekilde bu sezon alt grup yarışlarını tercih ediyor ve etkili bir tempo atıyla da karşılaşmadığı için henüz geçilmedi. Bugün de benzer şartlar var, ço kkolay şekilde numarayı alabileceği bir yarış. Alaçatı Ağası çok iyi duruma gelmiş olsa bile bu pozisyondaki bir My Royal Sun’ı geçebileceğini sanmıyorum. Bankom My Roya Sun.

Bol şanslar..

 

Not: Çift virgüllerin bulunduğu ayaklarda, virgül önceki sayıları misli oyun şeklinde düşünebilirsiniz.

1.Ayak: 2,1,5

2.Ayak: 2,1,7,5,,6,4,3

3.Ayak: 5,,1

4.Ayak: 2,,4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 3,1,2,4,8