• 7 Şubat Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 hafta, 1 gün, 1 saat, 38 dakika, 37 saniye önce

Çermi Khan Dişi Sava’dan erken kurtulup öne gelebilirse kaybetmez, bu grupta kilo falan çok önemli değil ama Dişi Sava’nın yarış başındaki çabukluğu biraz çekinceli davranmama neden oldu.

Yakın bekleyip etkili olabilen grubun iyi kısrağı Seyyahkızı ve eğer aradan iyi dönüp düzgün çıkabilirse Bacaksız ikilisi Çermi Khan’ın alternatifleri. Özellikle Bacaksız’a dikkat edelim, potansiyeli olan bir at.

 

İlkerbeyli mesafesine dönmesiyle bu sefer çok şanslı, bütün Mesmerist yavruları gibi teşvikle giden ve zamanla açılan Thorin İlkerbeyli’yi geçecek seviyeye gelebildi mi , ne evet ne hayır diyebiliyorum, özellikle taylığında kapalı kutudur, yazılmalı.  Als Theatre’ın oğlu Keder Bey İstanbul da iyi tayları geçerek Maiden’dan çıktı, uygun grupta mutlak yazmak lazım. Üç at kapalı.

 

Legend Ring uzun süre sonra önde kolay kalabileceği bir yarış yakalamış, bu şartlarda, özellikle uzun mesafede Rainy Man’dan daha güçlü bir at. Eğer plase bir tek deneyeceksek Legend Ring ideal görünüyor.

İlk rakip tabi ki Raıny Man, son yarışında yine kıpırdamaya başlayan So Help Me Good daha sonra.

 

Halenay’ı biraz daha önde görmekle beraber İlksen’i de elemek istemedim. Görüntü olmayıp da Halenay’ın boş kalacağına emin olsaydım tek yazacaktım ama bu şartlarda İlksen’in de olması daha sağlıklı.

 

Black Adler,War Lord ve Octofelix üçlüsünden biri kazanacak muhtemelen. Hepsi, mesafeyle  ilgili sorunlu ve çok vasat potansiyele sahipler. War Lord kısada bile dayanamadı, grubun en yeteneklisi olmasına rağmen ne kaba kuma ne uzuna yatkın, Black Adler çok vasat ama elenmez tabi, kumcu kısrak Amza’nın kızı Octofelix de en sert rakiplerin War Lord – Black Adler ikilisi olduğu bir yarışta yazılmalıdır.

 

Başmimar aradan döndükten sonra eski potansiyelini bulduğunu son yarışında gösterdi, Ninoşun Oğlu – Atasoy arkasında yaptığı ikincilik zaten yoruma gerek bırakmıyor, çok zayıf grupta kazanması normal sonuçtur.

Sadece Anılbey’in Başmimar’ı zorlayacak potansiyeli var, aradan sonra galopları da fena değil, onu da yazıp son ayağı iki atla geçerek Kocaeli’ni kapatıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,7,5

2.Ayak: 1,2,4

3.Ayak: 1,,4,5

4.Ayak: 3,2

5.Ayak: 2,1,4

6.Ayak: 2,3