• 7 Temmuz Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 1 hafta, 5 gün, 8 saat, 35 saniye önce

Tabela 9 ( Tanaka ) eklenmiştir.



Ankara çimine şahane uyum sağlayan Cömertoğlu’nun gruptan farklı formu, bu mesafe özelinde kalites, sürprize yer bırakmayan stiliyle yine kazanamsını bekliyorum, tereddütsüz bankomdur.

 

Döver’i tek oynayıp oynamama konusunda kararsız kaldım. Bugün kurnazların en az yarışında ( biz de dahil ) Döver tek olacak. Böyle bir enerji genelde hüsran ile sonuçlanıyor. Ama yarışa olması gereken gözüyle bakıldığında, yıllar sonra bu kadar boş kalma şansı bulan Döver’in – üstelik makul bir kiloyla – kesinlikle bitirmesi gerekir. Şu an yalandan bir agf sıralaması var, yarışa doğru Starbir’e yaklaşıp ikinci pozisyona gelecektir. Umarım Doğa Kanunu’na benzer bir sonuç olmaz. Yazılmadığında saç baş yoldurtup 63 kilolarla kesmeyen Döver bugün de yapması bekleneni yapar. Alternatif bankomdur, tabelada çok cazip bir tay tuttuğum için Döver’i direkt banko bırakmıyorum. Döver kaybedip o tay kazanırsa çok pişman olacağım.

Hışman Döver’i erken sıkıştırmadığı zaman geçlemeyeceğini bildiği için Starbir ile değişik şeyler deneyebilir. Döver kaybederse bunun bence yegane  sebebi Hışman’ın icadıdır.

Sonuç olarak, misli kurgulara Döver banko, hedef oyunlar kapalısıyla geçmeli. Döver gelmezse yarış Montego’ya bile gidebilir.

 

Sabır Bey’in çıkmasıyla istediği kolaylıkta kaçma şansı bulan Güvenağa bu şartlarda rakipsizdir.

 

Son yarışında önde önerdiğim Orhun Reis dön dolaş yaptı. O günkü jokeyi aklında yarışmakla alakalı bir hedef kesinlikle yoktu. Bu mesafe onun için daha iyi, ciddi bir sürprize imza atabilir, dikkat!

Rakipleri Miss Sunshine, Stopper ve Onemanshow.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 2,4,3,8,6,1,9

2.Ayak: 7,2,5,4,3,9

3.Ayak: 2,1,4

4.Ayak: 2,3,1

5.Ayak: 5 ( Cömertoğlu )

6.Ayak: 4,6,3,2,5,1,7

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 5 ( Cömertoğlu )

2.Ayak: 4,6,3,2,5,1,7

3.Ayak: 2,,7,4,1,5,6,3

4.Ayak: 3 ( Güvenağa )

5.Ayak: 6,12,8,5,9

6.Ayak: 7,21,13,14,6


Cengiz Gürbüz