• 7 Temmuz İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 9 ay, 1 hafta, 5 gün, 39 dakika, 58 saniye önce

Berksoy’un Maiden kazanması gecikmiş yavrusu Arslan Sultan start avantajına da sahip olduğu bu yarış kazanmaya yakın görünüyor. Virajı kolay dönecek bir yapısı var, dolayısıyla iç start avantajını maksimum hissedecektir, kazanmasını bekliyorum.

 

Turkısh Legend mesafe, yarış gidişi, rakibi Hosli’den avans alabilecek stiliyle ikinci banko tercihim oldu. Son koşusunda öne gelmeyi denemiş, Avukat ısrar edince bırakıp yakın bekleme koşmak zorunda kalınca ne stilini ortaya koyabilmiş ne de önde olmasının avantajını kullanabilmişti. Bugün tekrar aynı şeyi deneyip bu kez başaracaktır zira Adıeu belki başlarda çırpınabilir, onun dışında öne gidecek at yok.  Numarayı alıp virajın doğru yerinde arttırarak Hosli’den kaçacağını düşünüyorum, bankom.

 

Ildırlı grubun bekleyen taylarından güçlü durumda, bunlara kaybedeceğini sanmıyorum. Rakip olarak öncelikle  Benim tercih edilmeli. Baştan sona süratini kolay şekilde koruyabilen bir at, start dezavantajına rağmen öne istediği kolaylıkta düşebilirse Ildırlı’yı zorlayacaktır. Geniş oynayanlar Kiyaset, Pofuduk, Beyaz İnci üçlüsünü değerlendirebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,1,4,2,3,9

2.Ayak: 7

3.Ayak: 5,4,3,6,7,1,2

4.Ayak: 5

5.Ayak: 4,1,,5,7,11

6.Ayak: 4,2,8,14,6,5,7,13


Cengiz Gürbüz