• 7 Temmuz Kocaeli

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 9 ay, 2 hafta, 4 gün, 15 saat, 56 dakika, 14 saniye önce

Dracarys ve Melisa Kızı’nı gruptan bir tık iyi buluyorum. Aşırı geride tutulan Zeytinyeli de ihmal edilmemeli. Kısrak zor yarışların içinde iyi maidenlar koştu. Hemcinslerine karşı ve anne hattından iyi bir tutuş göstermesi gereken kaba kumda tatlı bir sürprizle perdeyi açabilir. 

Queens Gambit ve Father Ferit süratli pedigrilerini dolu idmanlarıyla da destekleyen taylar. 1 Şart kazanma parametrelerini rakiplerinden daha tatminkar biçimde karşılıyorlar, ikisiyle geçeceğim. 

Francıs Horse’un Doğu’da ortaya koyduğu performans bu grup için oldukça tatminkar. Pedigrisiyle güçlü bir kum potansiyeli vaat ediyor. Taylığından bu yana, saman alevi biçiminde zaman zaman çok iyi yarışlarla kabuğunu kırmaya uğraştı ve bence şu an bunu başarmaya en yakın durumda. Kocaeli’ye erken gidip pisti tanıma idmanı yapmış. Öte yandan yarış, süratin arkasını tutabilen, startla beraber sonuna kadar dengede kalabilen at tipine işaret ediyor. Tarifi en iyi biçimde Francıs Horse’un karşılayacağına inanıyorum, bankomdur.  

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 8,5,10 

2.Ayak: 6,4,3,5,7,2,1,8 

3.Ayak: 7,3 

4.Ayak: 3 (Francıs Horse) 

5.Ayak: 1,6,2,3,7,9 

6.Ayak: 2,6,1,5,3,7,8,13 


Cengiz Gürbüz