• 8 Aralık İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 4 ay, 2 hafta, 4 gün, 1 saat, 39 dakika, 12 saniye önce

İlk ayak Alemin Kralı ekledim.


İstanbul programının misli anlamında cazip olduğunu düşünüyorum. İlk iki ayak için konuşacak olursak Turgut Usta ve Tiniz Beyi muazzam gidişat avantajına sahipler. Zaten grubun iyi ve formda atları, yarışı da istedikleri şekilde yönlendirme imkanları var, ikisinin de kaybetmesi zor. Turgut Usta misli için kesin tek yazılmalı; rakipleri Thor, Şahin Tepesi, Ayahna, Taşralı.

İkinci ayakta grubun tamamı arka grup beklemesi yapan atlardan oluşuyor. Sadece Tiniz Beyi’nin öne gelip koşabilme opsiyonu var. Grubun uygunluğu yarış gidişiyle birlikte düşünüldüğünde Tiniz Beyi’nin şansı iki kat artmış durumda. Scifo’ya karşı da altı kilo avantajı var, dirençli yapısı ve jokeyiyle kazanmasını bekliyorum.

Kızıl Tüy’ü önünmüzdeki sezon klasik yaırşlar için dahi çok iddialı bulsam da Serenıty’nin acayip bir kısa mesafe yeteneği var. İki tay arasında kolay geçmeyecek bir mücadele olcağını düşünüyorum.

Rayiha yarış içinde dolu dolu giden, geniş fiziğe sahip, Onurkaan’ın iyi yavrularının tamamında bulunan özelliklere sahip. Bu silik dişilerin yanında, 1400’de daha etkili şekile kullanabileceği stiliyle  ikinci bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,,1,2,4,7,8

2.Ayak: 7

3.Ayak: 5,3,4,1

4.Ayak: 2,1

5.Ayak: 7

6.Ayak: 3,8,1,2,5


Cengiz Gürbüz