• 8 Aralık İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 1 hafta, 3 gün, 21 saat, 56 dakika, 46 saniye önce

Eseralp’in 1600’de bu gruptan fazla olduğunu düşünüyorum ama risk almak için daha emniyetli yerler  var, misli veya yedili ganyan gibi oyunlara risk edilebilir. Sıralamam şablonda

 

Peleninkızı artık bu kadar zayıf ve az atlı grupta, ideal mesafesinde bir şeyler göstermesi lazım. İzmir kumunu da Bursa’dan daha iyi koşması pedigri itibarıyla oldukça muhtemel görünüyor, en kötü ikili yapacağını düşünüyorum.

Bu yarış özelinde gözden kaçıp işimize yarayabilecek bir detay var.  Burcunur son yarışında beklemek zorunda kaldı ve etkili oldu, bugün de benzer bir taktik denerse Tomurcuk Çiçek boş kalacak. Bu gruptan pedigri ve en iyi yarışını koştuğu zaman kalite olarak üstün bir kısrak, ihmal etmeyelim. Bekleyerek de şanslı olduğunu düşünüyorum. Kısadaki son yarışında kıpırdayan ve güzel işlerle hazırlanan Sanem Kız son  tercihim oldu.

 

Dıvıne Beauty’i rakipsiz tutuyorum. Performans anlamında en ciddi rakibi Kaya Logosu gibi görünüyor ama ona da 1600 bence uzun gelecek. Cracker Baby’i de mesafeden eledim. Big Dadaş’ın yarış stili çok bozuk, performans anlamında da şu an için Divine Beauty düzeyinde değil.

Halis etkisiyle biraz fazla favorisi çıksa da Dıvıne Beauty bu grupta rakipsizdir.

 

Sınıf bir Native Khan yavrusu olduğunu gösteren Relampago son yarışına benzer bir yarış yaparsa Karşıkarüzgarı’nı zorlayacaktır. Fınal Tıme İzmir’de koştuğu iki yarışta da kumaşını gösterdi. Bu mesafe uzun gibi görünse de çok daha kolay tempo verebileceği yarışta, grubun uygunluğuyla uzun süre yakalanmayabilir.

Oasis sigortamız olsun. Karşıyakarüzgarı 2000 üstü daha etkili oluyor, Relampago’de tecrübe sıkıntısı çekerse bu yarışta sorun yaşayabiliriz, yeri olanlar Oasis’i mutlaka ilave etmeli.

Bol şanslar

 

1.Ayak: 3,4,6,7,,9,10,1,2,5,8

2.Ayak: 1,3,2,8

3.Ayak: 7,3,5

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3,9,4,8

6.Ayak: 5,4,13,12


Cengiz Gürbüz