• 8 Aralık Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 2 hafta, 1 gün, 12 saat, 13 dakika, 19 saniye önce

Tipik Kocaeli programlarından farklı olarak biraz daha canlı, alternatifli ve eleme yapmanın mümkün olduğu bir program var, risk aldığımız yerlerde başarılı olursak cazip ikramiye çıkabileceğini düşünüyorum.

 

Tokuşun Kızı yetenekli ve bu tip hafif kumlara çok uygun bir kısrak görüntüsü veriyor, eşgal olarak Uçanbey baskınlığı olsa da ikinci anne Arhavili’den kum yeteneğini almış. Stil olarak da güvenilir bir yapısı var, kendi halinde, düzgün bir tempoyla yakın bekleme yapıp öndeki atı kolay yakalayarak ara yapabiliyor. Uygun grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

İlk yarışından beri kolladığım Pierro son koşusunda beklediğim çıkışı gösterdi. Kocaeli seviyesi için yetenekli bir tay, tecrübe de kazandı, favorim.

Powersourt’dan da iyi bir tay vererek kalitesini gösteren Geçncceren’in tayı Mıster Görkem’in kumda vasatı aşamayan, Pierro hariç kalan rakipleri geçeceğini düşünüyorum, iki at dördüncü ayak için bende yeterlidir.

 

Diğer yarışlarla ilgili yüzeysel düşüncelerimi söyleyeyim. İlk ayak Parlan’ın nasıl start çıkışı yapacağı belli değil. Aşırı kalırsa yarış tam tombalaya dönecek ki minimum on boy takılıyor zaten. Üçüncü ayak maksimum beş atla kapatılabilir, denk sayılabilecek atlar var. Tabelada Kalaycıkaya çok şanslı görünüyor ama sanki bir şekilde geçilecekmiş gibi hissediyorum, orası da çok fazla at istemiyor. Son ayak Saraybosna, Başkaynak, Şahingöz, İlgilge ve Seldanınoğlu tutuyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,8,7,9,10,1,2

2.Ayak: 13

3.Ayak: 4,8,2,9

4.Ayak: 3,2

5.Ayak: 5,1,2,9,,3

6.Ayak: 2,1,3,5,,6


Cengiz Gürbüz