• 8 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 2 hafta, 4 gün, 15 saat, 6 dakika, 4 saniye önce

Uzunda her zaman soru işareti barındıran Good Curry ilk defa 2200 gibi belli noktadan sonra ciddi dayanıklılık isteyen bir mesafeye çıkacak. Kendi temposunu düzlüğe kadar koruyabilirse arka grubu yarıştan düşürme anlamında ciddi bir avantaj sağlayabilir. Öte yandan kesme ihtimali de var ama aşırı şekilde duracağını sanmıyorum. Cooger ve dayanıklılık özelliği en belirgin isim olan Rebel Yell tehdit edici olabilir. Üç atla sorunsuz şekilde kapamış oluyoruz.

 

Kariyer itibarıyla Padre Padrone favori olmayı hak ediyor ama Angel Of Death’ın Bursa’da kazandığı son yarış bu grubu en gösterişli perofrmansıydı. Padre Padrone tayfasına yetenekli taylar kolayca dahil olabilir, Faerless Action’un Bold Boy karşısındaki çaresizliği bu grubun alttan gelen atlara karşı güvenilirliğini sarsıcı bir yarıştı. Son dönemin en dikkat çekici tayı olarak Angel Of Death mutlaka yazılmalı. Yine parlak ilk yarış performansı, mesafeci görüntüsüyle The Diffrence da şanslı olabilir. Üç atın yeterli olacağını düşünüyorum.

 

Kılavuzağası kendi grubunda öne düşebildiği zaman yakalanması çok zor bir tay. Bugün tam aradığı yarışı bulmuş durumda, temposunu kolay şekilde yakalamış bir Kılavuzağası’nın bu gruba yakalanacağını sanmıyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,3,2,1,6

2.Ayak: 2,6,1,9,8

3.Ayak: 3,2,7

4.Ayak: 3,1,5

5.Ayak: 8

6.Ayak: 10,3,6,2,8,7,12


Cengiz Gürbüz