• 8 Haziran Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 2 hafta, 3 gün, 5 saat, 8 dakika, 38 saniye önce

Sürat ve kum yeteneği olarak dominant annelerden Elite Girl’ün kızı Ogey ilk yarışında pedigrisiyle paralel bir görüntü ortaya koydu Geçildiği tay, İnto ile beraber bu sezon Bursa’nın bence en iyi ikilisi. Bugün kendisiyle birlikte Offlee Wild, Captain Rio, Latigo Bay gibi üretken atların yavruları var ama 1000 metre bir kum yarış söz konusuysa Elite Girl’ü merkeze almak daha mantıklı. Kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Half Space’in Rıza Cihan ile bu denli tutulması dikkatimi çekti. 600 / 35 işi olduğu söyleniyor, pedigrisi de fena değil.  Ogey’in yanına at yazılacaksa Halis’in tayından önce Half Space düşünülmeli.

 

Alpdağı’nın mesafe limitli görüntüsü ve tercihli startın en içinde kalması yarışın en dikkat çekici kısmı. Alpdağı’nın şimdilik çizdiği görüntü öne gelemediği zaman zorlanacağı şeklinde. Ne olursa olsun Abbasoğlu’dan numarayı alayım gibi bir niyetle başlarsa sonları zayıflayabilir. Aksi halde de bekleyerek koşacağı 1800 yarışa pek güvenemiyorum. Sonuç olarak Alpdağı’nın favoriliğinde soru işaretleri var, dikkatli olalım.

For The King ve Lord Off Darkness rakipleri.

 

Doping hadisesinden sonra Gözyaşı Gecesi çok yüksek ihtimalle koşmayacak. Tekrar sahaya dönebilmek için yedi yüz bin tl gibi bir para ödemesi gerekiyor. Ben yarış hayatının bittiğini düşünüyorum.

Yarışa dönecek olursak, Semend, Gümbürgümbür ikilisini ayırmamayı tercih ediyorum. Şablon tutarı gereği tercih yapmak zorunda olanlar için Semend’i bir adım önde tuttuğumu söyleyeyim.

Bol şanslar..

 

Not: Sonuç olarak teksiz bir şablon ortaya çıktı. Tek yazılacaksa, öncelik Ogey’de olmak üzere Ogey - Semend ikilisinden biri tercih edilebilir.

 

1.Ayak: 3,4,2

2.Ayak: 3,4,13,1,2,14,5

3.Ayak: 5,,2

4.Ayak: 2,6,4

5.Ayak: 4,,1

6.Ayak: 7,4,5,3,9,2,13,8

 
Cengiz Gürbüz