• 8 Kasım Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 1 hafta, 4 gün, 23 saat, 11 dakika, 4 saniye önce

İnişli çıkışlı bir grafiğe sahip olsa da kalitesini koşması durumunda Unzen grubun en güçlü ismi. Yaramaz’ın son yarışı beklentinin bir tık altında kaldı, daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum. Kaizbert’in zamanla oturacak taylarından biri görünen Şubartay ve son iki yüz yarışını doğru şekilde koşabilirse Atlas Çiçeği şans verdiğim diğer isimler.

 

Özbatu – Asteroid mücalesinde belirleyici noktanın mesafe olduğunu geçen yarışlarında söylemiştim. O yarış tamamen Asteroid’e dönük bir mesafede ve istediği şekilde tempo verebildiği bir biçimde koşulmuştu. Buna rağmen Özbatu’nun rakibine ciddi şekilde yaklaştığını gördük. Hele hele 1500 gibi mesafeyle birlikte düşünüldüğünde Öbatu’nun yarışının çok daha değerli olduğunu düşünüyorum.

Asteroid süratiyle fark yaratan; Özbatu dolu kantarma, uzun aksiyon ve üstüne sprint yapabilen, dolayısıyla mesafeye çok daha yatkın özelliklere sahip bir tay. Sorunlu izlenimi veren Işık Abi’den çok ekstra bir yarış gelmezse Özbatu’nun kazanmasını bekliyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,3,4,6,8,2,1

2.Ayak: 1,5,7,4

3.Ayak: 6,8,4,3,1

4.Ayak: 7

5.Ayak: 4,6,3,1,7,8

6.Ayak: 1,2,6


Cengiz Gürbüz