• 8 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 2 hafta, 3 gün, 16 saat, 30 dakika, 32 saniye önce

Tilki aradan sonraki iyi yarışıyla koşunun vasat tayları Örümcekbey, Saltukbey falan gibi atlara kaybetmez diye düşünüyorum. İki tane potansiyelli tay var, Tilki’nin yanında onlar denenebilir. Caburefesi’nin orijinini beğeniyorum, son yarışı da fena değildi, iyi koşar muhtmelen. Bilgin’in oğlu Dedeçam da mutlak yazılmalı. Üç at bence kapalıdır.

 

Deposıtory’nin son yarışı mükemmeldi. Hep bu şekilde koşacaksa uzun mesafede en az Kısa Vade atıdır. Bugün tek rakip Eskayra gibi görünüyor. Eskayra’nın ağır ağır gelen yapısı ve baba Powerscourt etkisiyle uzunda daha iyi koşacağı düşünülüyor sanırım ki bu kadar favori çıkmış. İkinci annesi Best Of All, annesi Sarılar Güzeli hep orta mesafeci atlar verdiler, Powerscourt gibi pasif bir aygırın bunu değiştirmesini beklemek bence iyimserlik. En azından Eskayra’nın Depostiyory’nin son yarışı kadar uzunu koşmayacağını düşünüyorum. Bankom Deposıtory.

 

Gül Ayşem bu grupta da çok şanslıdır. Bir dişi at için olabilecek en iyi orijinlerden birine sahip. Cep Durak’dan falan kumaşı çok daha yüksek. Misliler için tek denenebilecek plase atlardan bir tanesi.

Cep Durak, Gülan Binda, Wın Star Wın, Çığ, Cersei, Summet Pictures rakipleri.

 

Aksakal’ı misliye banko yazalım, aksi takdirde Depository bankosunun bir anlamı olmayacak. Kolay kolay da kaybetmez gibi görünüyor.

Mapavri ve Red Rose’un orijinlerini beğendim, eksik işlerine rağmen potansiyelleriyle cazipleştirmek için yazılabilirler. Sonra Konçerto ve Karaçam.

 

Kubango’nun 2200’ü Sonkarar’dan daha iyi koşacağını düşünüyorum. Sonkarar’ın uzunda Won Calm’ı geçtiği yarışı çok beğenmedim, misli için Kubango banko, sonra Sonkarar

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,7,5,1,2,10,11

2.Ayak: 8,3,4

3.Ayak: 3

4.Ayak: 5,2,1,3,4,7,8

5.Ayak: 2/6,7,5,3

6.Ayak: 2/4

 

Misli Beşli

8,3,4 / 3 / 5,2,1,3,4,7,8 / 2 / 2


Cengiz Gürbüz