• 8 Mayıs Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 2 hafta, 3 gün, 5 saat, 50 dakika, 23 saniye önce

Ankara’da canlı bir program var. Pistin sonuca etki etmeyecek durumda olmasıyla şablonumu netleştirdim.

 

Eren Efendi’nin çıkmasıyla Steppe Eagle ikinci koşuyu kazanır, bahis için değerlendirebilirsiniz.

 

Küçük Beyza çim ve kısa mesafe patentli bir kısrak ve kendi şartlarında grubun en iyi çim atı. Bugün biraz uzun bir mesafeye çıkıyor ama rakipleri de mesafe uyumu konusunda kendisinden çok farklı değiller. Yani mesafeyi düşünerek çıkarım yapmak bence bu yarış için doğru değil. Kendi ölçeğinde istikrarını her zaman koruyan Küçük Beyza’nın bu grupta çok etkili olacağını düşünüyorum, favorim.

Boş kalıp bitirebileceği bir yarış bulan Major Trowback ilk yüz sonrası sorunsuz şekilde öne düşebilirse, çime bence daha uyumlu yapısıyla mutlaka dikkate alınmalı. War To Defeat kısrak sülalesinde mesafe yeteneği barındırıyor, her zaman yarışa kendini vermeyen bir tay fakat bu grupta ve düzlüğe daha dengeli şekilde gelme imkanı bulacağı mesafede şans verilmeli.

 

Gecenin Kraliçesi ilk yarış performansı, kum için şahane orijiniyle grubun en nitelikli ismi. Mesafenin 1200’e uzamasıyla, bence en sert rakibi olan Yalaz tayı Alyayla’nın süratine zorlanmadan cevap vereceğini düşünüyorum, bankom Gecenin Kraliçesi.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,8,2

2.Ayak: 3,2,6,11,10,8,7,5,1

3.Ayak: 7,4,3,6

4.Ayak: 4

5.Ayak: 3,2,7

6.Ayak: 1,8,3,5,10,11,4

 

Cengiz Gürbüz