• 8 Nisan İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 2 hafta, 6 gün, 16 saat, 58 dakika, 34 saniye önce

Strabon klasik mesafeli çim yarışları için İzmir’in en dikkat çekici tayı. Kumda bu kadar koşması bile tayın kalitesi ve çim potansiyeli düşünüldüğünde önemli. Çim ve mesafeyle buluştuğu ilk yarışı için çok uygun bir grupla koşacak. Strabon için zor bir yarış olmamalı, bankom.

 

Mıster Rain Adana’da daha iyi atların yanında başarılı olabilmesiyle İzmir handikap düzeyinde favori olmayı kesinlikle hak ediyor. Yarış stilini, sprint hızını ve mesafesini güvenilir bulmasam da Babilerin falan yanında Mister Rain ayrı bir yerde düşünülmeli. Grubuna dönen Royal Capucino yarışın sürati ve mesafesinin 1200’e göre daha uygun olmasıyla etkili olacaktır. Gününde olduğu zaman yakın bekleme de yapabilen Yaylalı’nın ön grubun en güçlü ismi olduğunu düşünüyorum, şans vereceğim. Sky Hero son tercihim oldu.

 

MRA Koşusu Can Dadaş ve Kınowa ile geçilebilir görünse de, yarışın az atlı olmasından mı bilemiyorum ezber bozan bir yarış olabileceğine dair hisse sahibim. Akın’ın Kinowa ile kaçan atı rakip görüp erken öne düşebileceğini İlkaan yarışıyla görmüş olduk. Bugün aynı şekilde Can Dadaş’ı kaçırmayayım düşüncesiyle binecekse yarış Domra ve Grayempire’ın da şanslı olabileceği bir hale gelebilir, hepsi yazıp şansımı denemek istiyorum.

 

Özerdinç, Tuğalp ve Beyza Sultan üçlüsüyle beşinci ayak tamamdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 10,2,3,6

3.Ayak: 2,1,3,4

4.Ayak: 2,6,4,8,3,1,5

5.Ayak: 7,2,,3

6.Ayak: 10,2,5,7,4,,3,1


Cengiz Gürbüz