• 8 Ocak Bursa ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 2 hafta, 4 gün, 11 saat, 17 dakika, 53 saniye önce
Son ayak Atom Adam'ı yazmamak sonradan içime sinmedi. İmkanı olanlar ekleyebilir.


İsmi Yiğit
'in, Tekmutlu benzeri Maiden potansiyelinde bir at olduğunu düşünmüyorum. Koştukça kısa mesafede bence iyi ve güvenilir bir handikap atı olacak. Bugün start yeri ve grup çok uygun. Deniz Yıldız'ın son yarışındaki gibi erken yürümeyeceğini düşünüyorum, İsmi Yiğit'in net bir kısa sprinti var, doğru ayarlanırsa bu seviyelere fazlasıyla yetebilecek seviyede. 
 
Aradan dönen Panama, zaman isteyen, kalburüstü bir Kaizbert oldu. Ara vermeden önceki Maiden perofrmanı grubun üzerindeydi, yeterli işleri var görünüyor, gücünü koşarsa İsmi Yiğit'i zorlayacaktır.
 
 
 
İkinci ayakla ilgili detaylı yorumum olmayacak. Aloysha tek yazılabilir gibi görünüyor ama son yarışı standardının çok atlında olduğu için banko tercihi bana güven vermedi, sıralamam şablonda.
 
 
 
Gedizkaya grubunu ve uygun yarış gidişini bulduğu zaman tipik Kaya familyası taylarına göre daha güvenilir bir at. Bugün aradan dönen Kızgındemir beklemeyi tercih ederse Gedizkaya'nın bu gruba yakalanacağını sanmıyorum. Bursa programı bankolu oynanacaksa benim bir numaralı adayım Gedizkaya.
 
Geniş oynayanlar Baykoç, Aykara ve Boğazlı üçlüsünü ilave edebilir.
 
 
 
Neon Knıght ve Savaş Atı ikilisini mesafe performansı, form durumu ve yarış gidişi itibarıyla grubun önünde tutuyorum.
 
Yarış gidişini biraz analiz etmeye çalışalım. Dymaxion her zaman öne çıkmayı deniyor ve ilk yüzde daha seri bir at doldurmadığı zaman sonuna kadar ısrar ediyor. Estergon, Dymaxion'a göre daha ağır bir at, yakın gidebilme opsiyonu da olduğu için bence bekleyecek. Yani Dymaxion'un bir, Estergon'un iki gideceği, yavaş tempolu bir yarış olması en yüksek ihtimal gibi görünüyor. Kritik nokta Savaş Atı'nın tercihi, Savaş Atı son dönemde ağırlıklı olarak yaptığı gibi öne çıkmayı hedefleyip Dymaxion'un üstüne gider ve Dymaxion da erken bırakmazsa yarış benim koşturduğum senaryonun dışında çıkacak.
 
İkinci bahsettiğim, ilk planda düşünmediğim senaryo gerçekleşirse Neon Knıght bu gruba kolay kolay geçilmez. Savaş Atı'nın ben bugün bekleyeceğini düşünüyorum. Kazandığı Kısa Vade'den sonra genelde kaçmayı hedefleyerek koşuyor ama kısa sprint yarışına da çok uygun bir at, iki yarıştır da erken yürüdüğü için kaybediyor, bugün bekleyeceklerini düşünüyorum. Kısa sprint yarışı yaparsa, Viraj sonuna doğru oluşacak Dymaxion, Estergon ve Neon Knıght yığılmasını değerlendirebilir.
 
Dymaxion ve Estergon'u yazmamamın nedeni boş kalsalar bile ara yapamamaları.Neon Knıght en kötü düzlük ortalarında bu ikiliye hakim olacaktır ve bence ancak beklediğim şekilde koşarsa Savaş Atı'na karşı zorlanabilir.
 
 
 
 
ideal mesafesini bulan Bütünhaber sabırlı bekleyebilirse bu grubu geçmeye çok yakın. İnsuyu, Candosum ve Kartalömer rakipleri.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 4,8
 
2.Ayak: 2,3,5,6,8
 
3.Ayak: 1,,6,2,7
 
4.Ayak: 5,7
 
5.Ayak: 8,1,7,4,9
 
6.Ayak: 8,3,5,1,,4
 
 
 
Plase
 
2 / 4 / 2,3,5,6,8 / 1 / 5 / 8,1,7,4,9 / 8,3


Cengiz Gürbüz