• 8 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 2 ay, 1 hafta, 3 gün, 19 saat, 16 dakika, 4 saniye önce

İzmir’de bir tıkanıklık söz konusu arkadaşlar. Atlar zayıf, belirli birtakım özellikler görüp onun üzerine gidemiyorsunuz. Pistin ve kamera çekiminin de, özellikle tayları tanımayı zorlaştırdığını düşünüyorum. Evvelden beri sevmediğim İzmir sezonu bu sene daha da sönük şekilde geçiyor. Bir an önce bitmesi dileğiyle... zira ne bahis ne seyir zevki alabiliyoruz.

Kısa kısa yorumlarım şu şekilde;

Güngör Ağa numarayı kolay alabildiği bir yarış koşacak. Bu şekilde çok zor geçiliyor, daha önce, Turgut Usta’nı netkisiyle kaybettiği Tamahkar’ı bugün geçeceğini düşünüyorum, ilk bankom.

Badegül – Prıncess Di rövanşında mesafre bu kez Badegül’den yana. Uzun sprintin sonuç vereceği bir mesafe koşulacak, Badegül bu şekilde koşulduğu zaman direncini de daha etkili kullanabildiği için bence Prıncess Di’den daha şanslı. Halis’in Dont Hasitate’e uyacağını  sanmıyorum. Prıncess Di’yi uzun sprinte zorlayacak şekilde, yürüdüğü yeri ona göre seçecektir. İkinci bankom Badegül.

Al Andakar geriden yürüyen ve ağır kalkan bir yapıya sahip. Bu tip atları, özellikle böyle ağır favori oldukları zaman tek yazmayı sevmiyorum. Kiminle geçebiliriz sorusuna ön tarafta yarış koşan veya yarış içinde kolay gidip patlayıcık yapabilen atlarla cevap bulabiliriz. Demirpoyrazım numarayı kolay alır görünüyor, bu şartlarda sürati ve devamlılığı tehlikeli bir at, mutlaka yazılmalı. İkinci bahsettiğim şekilde koşabilen isim de Süerdem. Al Andakar’ın akışını bulamadığı yerlerde yürüyüp, rakibinden avans alabielcek yapısı ve kum artık yadırgamamasıyla günün sürprizini yapabilir. Bülent’İ Al Andadakr ile benzr stilke sahip olduğu için yazmıyorum, Al Andakar’ı onun etkili olduğu şekilde geçebilmek bu grubun yapabileceği bir şey değil.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 3,1,6

3.Ayak: 4,1,3,5,2

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3,4,2

6.Ayak: 2,1,6,10,4


Cengiz Gürbüz