• 8 Temmuz Bursa

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 9 ay, 2 hafta, 3 gün, 9 saat, 28 dakika, 7 saniye önce

İlk iki ayak denk tayların mücadelesi görünüyor, ilk ayakta kum süratini daha etkili yapabilecek, Mali’nin kızı Akçalar Güzeli; ikinci ayakta da çimde farklı yarış beklediğim Çelikmavi cazip sonuç alabilecek isimler.

 

Özel mesafesine inince farklılaşan, Luxor’un oğlu Silver Wolf benzer şartlarda yarışın net favorisi. Mesafenin kısalmasıyla Silver Wolf’daki değişimin benzerini Beklenen de gördük, Luxor’un spesifik şekilde 1200,1300 gücü aktardığı isimler bu mesafeyi yakaladıkları zaman ciddi bir kalite koyuyor. Bu şekilde yaklaşıldığında Silver Wolf’un kumaşı bu atlardan farklı. Stronger, Mister Point, Ramazan Abi üçlüsü beklenen sürati sahaya koyarsa şansı daha da artacak.

Yarışın sonuncu atı Cloud Walker patlayıcı yapıya sahip, bir önceki 2000 çim yarışını bu mesafede geliştirebilir ki o koşusunda bu sınıfa karşı iş yapabileceğini göstermişti. Kazanması durumunda Bursa’yı farklı noktaya taşıyabilir.

İki at bırakıyorum.

 

Beşinci ayak Oradinario – Behramkale yeterli görünüyor. Yılmazhan, Behramkale’yi erken sıkıştırmazsa Oradinario’yu zorlayabilecek tek isim Behramkale.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,2,4,7

2.Ayak: 3,2,1,5,4

3.Ayak: 7,5

4.Ayak: 8,1,3,2,5,6

5.Ayak: 4,1

6.Ayak: 2,5,4,1


Cengiz Gürbüz