• 9 Ekim Kocaeli

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 2 hafta, 5 gün, 10 saat, 15 dakika, 15 saniye önce

Aradan sonra yarış gören Babadöker bildiğimiz kalitesini yansıtmasa bile bıraktığı yer kadar silik değildi. Erendira gibi sürat özelliği çok etkili bir atın yanında numarayı alıp belli süre devam edebilmesi, en azından bu grup için bence yeterli bir yarış.

Biliyoruz ki 1400 üzeri numaraya daha kolay çıkıp arka grubu dağıtıcı özelliğini daha etkili kullanabiliyor. Bugünkü kaçak rakipleri Red Rebel ve Dayı Mevlüt. Red Rebel rakiplere göre inisiyatif kullanabilen bir at, Erhan zaten bu tip tempolara hiç karışmaz. Dayı Mevlüt’ün de startı hafif ağır aldığı için Babadöker’in üstüne yürüyeceğini sanmıyorum. Bu şartlarda, bence kolay şekilde boş kalmış bir Babadöker izleyeceğiz. Bu grupta bitirmesini bekliyorum, bankom.

 

Dördüncü ayakta, ilk yarışlarında sürat yapıp erken kesen iki tay var; Fıght Fo Honor ve Ağabatur. Yarışın bu alanda en etkili ismi, yarışın da pedigri ve pişkinlik anlamında üst düzey isimlerinden Mıster Point olunca başta saydığım ikiliyi eleme yoluna gittim. Yani sürat yaparak biri kazanacaksa bence Mıster Point kazanır.

Harputlu Lady yakın bekleme yapabilen, 1200’e 1400’den daha yatkın bir tay. Yarış gidişini kullanabilecek özellikleri ve kalitesi var.

Sonuç olarak Mıster Point ve Harputlu Lady ile içinden çıkabileceğimiz bir yarış olduğunu düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 6,2,3,4,5,10

3.Ayak: 1,3,5,9,4

4.Ayak: 6,8

5.Ayak: 4,2,3,5

6.Ayak: 4,2,9,14,8,5,6


Cengiz Gürbüz