• 9 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 10 ay, 2 hafta, 13 saat, 27 dakika, 46 saniye önce

Ontario, bu grubun önemli bölümünün buluştuğu Şadi Eliyeşil Koşusu’nda net bir hakimiyet kurmuştu. Devamında vasatı aşamadığı Tay Deneme Koşusu sonrası aynı gruba geri dönüyor.  Eliyeşil Koşusundan sonra değişen tek şey Overlord’un biraz daha güçlü bir mesafe atına dönüşmesi oldu. Bunun dışında sonucu değiştirebilecek bir değişken görünmüyor. Ontario – Overlord ikilisiyle ikinci ayağı bence doğrusunu oynayarak geçmiş oluruz.

 

Neame Koşusunda Gülhatmi – Aryaliva rövanşı var. Gülhatmi bu kez Aryaliva’yı kaçırmamak adına rakibine biraz daha yakın pozisyon alacaktır. Aryaliva da yarışı olabildiğince sermayeli biçimde düzlüğe getirmeye çalışacak. Yarışın iki ata da eşit mesafede olduğunu düşünüyorum, ayrımsız değerlendirilmeliler. Bununla birlikte, Aryaliva’nın erken yürümemeye odaklı planı Benim Gülüm’ün şansını arttırabilir. İki yarıştı çimde çok iyi işlere imza atıyor. Düzlüğü avanslı ve sermayeli dönebilmesi durumunda iki ata da kolay yakalanmayacaktır. İhmal edilmemeli.

 

Aypars ve Bangırbangır arasında, üçüncü ihtimale kapalı bir yarış görünüyor. İki at yeterlidir. Banko çıkarmak isteyenler Bangırbangır’ı ön plana alabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,2,5,6,9

2.Ayak: 8,9

3.Ayak: 7,4,6,3,8,1

4.Ayak: 2,7,3

5.Ayak: 7,,6

6.Ayak: 5,9,11,4,3,13


Cengiz Gürbüz