• 9 Kasım Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 6 gün, 23 saat, 55 dakika, 14 saniye önce

Malum kum kalitesi ve şahane formuyla Cooger bu atların yanında yarışın net favorisi. Özellikle bu sezon her yarış biraz daha büyüyüen Lexington Fire’ı da yazmak istedim. Yaptığı yarışların hala limitini göstermediğini düşünüyorum. Pist gözetmeksizin kendini yarışa çok iyi şekilde veren bir at. Tehlikeli de bir stili var, yürüdüğü gibi yarışa hakim olabiliyor. Cooger’ı problemli bir gününde de yakalarsa bence yarışın en şanslı ismi olacak.

 

Rekuva, Harbinger kızı Kurtlar Vadisi’nin yavrusu. Harbinger biliyorsunuz Actionmax ve My Life gbi iki tane benzer tarza sahip açık yarış atı vererek üretkenliğini ve kalitesini kanıtladı. Kızlarında da annelik vasfı olacağını düşünüyorum, hele ki bu seviyelerde çıkış noktamız Harbinger gibi bir anne varsa o olmalı. Üç ay ara verdikten sonra toparlandı ve bu yarışa şimdiye kadarki en iyi haliyle gelecek. Kazanmasını bekliyorum.

 

Berthold ve Enjoy gruptan üstün sınıfa sahip, ikisi de kaba kuma yatkın isimler. Özellikle Berthold’un Anlkara kum yarışlarının çok üst düzey olduğunu düşünüyorum. Bugün biraz gidişat problemi var görünüyor ama sert jokeyiyle baştan sona yarışın içinde olacağını düşünüyorum. Enjoy ile ikisini birlikte düşünülim. Berthold, İnto ikilisinin birbirinden rahat edememesi durumunda, muhtemelen Halis’in inisiyatifiyle bekeleycek olan Enjoy öndeki ikiliye hakim olmaya çok yakın, geriden de gelebilecek çok etkili bir at bence yok.

Çok geniş oynayanlar Di Force’u da değerlendirebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,9,5,2,1

2.Ayak: 5,4,11,8,9,10,1,3

3.Ayak: 3,7

4.Ayak: 3

5.Ayak: 2,4,,3

6.Ayak: 2,3,6,15,12,7,8,1


Cengiz Gürbüz