• 9 Kasım İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 2 hafta, 3 gün, 4 saat, 9 dakika, 14 saniye önce

Bankom Dıvıne Beauty oldu. Kumda kazanacakken jokeyini düşürüp derecesiz kaldığı yarışta kumunun daha iyi olduğunu gösterdi. Lion Heart’ın kaba kum kalitesi bariz hissediliyor. Rakibi Run For Vıctory’e göre 1400’e daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Harunhan dağınık stiliyle özellikle virajda zorlanıyor.

Sonuç olarak, yerini erken bulabilirse Dıvıne Beaty’nin mesafe ve kaba kum yeteneği anlamında bir tık üstün bulduğum grupta kazanacağını düşünüyorum.

 

Ağacemal’in çıkmasıyla boş kalabileceği uygun gruplu bir yarış bulan Ahber kazanmaya çok yakın görünüyor. İlk rakip Muratefe tutuyorum, sonları eskisi kadar güçlü olmasa da Ahber’in biraz eksilmesi durumunda bence kalan grubun favorisidir, Ahber’i zorlayacak potansiyeli de var. Özellikle son koşusunda kığırdama gösteren Dinçbey kalitesiyle son tercihim.

 

Tekila ve Lılıth ayrımsız yazılmalılar. Fanchchancy’nin kardeşi Lılıth beraber koştukları ilk yarışında yer tutamadığı için rakibinin gerisinde kaldı, son üç yüz performansı rakibinden daha güçlü. Mesafenin uzaması ve kaba kuma muhtemel uyumu düşünülünce en az rakibi kadar şanslıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 10,9,7,3,11,4,8

2.Ayak: 1,3,2,4,6,8

3.Ayak: 5

4.Ayak: 7,1,6

5.Ayak: 5,8

6.Ayak: 6,5,2,4,1,8,11,7


Cengiz Gürbüz