• 9 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 2 hafta, 22 saat, 16 dakika, 34 saniye önce
Feryus yetenekli ve kumda da giden atlar veren bir annenin oğlu. Çabuk yapılı bir tay ve Kocaeli seviyesinde mutlaka kendini gösterecektir, ilk şansı ona verelim. May süratini Kocaeli kumunda daha etkili kullanıyor, mesafe de tam istediği gibi, kapalı kutu taylardan çıkış gelmezse yarışın net favorisi May olacak. Kızıl Kartal aksiyon yapısı itibarıyla uzuna da yatkın göründüğü için son yarışında tuttuğum taylardan biriydi. Three Valleys mesafe konusunda olumsuz etkilemiş görünüyor, grubuna ve mesafesine dönmesiyle beklemecilerden en çok tuttuğum isim Kızıl Kartal. Aradan sonra iki yarış gören ve son iki yüze kadar yarışın içinde kalabildiği son performansı fena olmayan Goldmark son tercihim.
 
 
 
Babaların Babası - Gökhan Bektaş uyumu, mesafeye ve yarış gidişine göre iyi sonuç veriyor. Gökhan Bektaş kısa sprintli atlara binebilme konusunda özel yeteneğe sahip bir jokey ve son dönemde bu özelliğini daha da geliştirdi. Gruba baktığımda ''acaba hakim oalbilir mi'' tereddütü yaşadığım tek isim Kızgınöfke. Düzlük ortalarına doğru yarış çalabilecek stiliyle Kızgınöfke'den biraz çekiniyorum ama bir yerde risk almak zorundayız ve Babaların Babası tercihi gayet mantıklı.
 
1800 üzeri performansını çok ölçü almayalım, at net bir orta mesafeci. Hazır durumda olmayan veya vasat isimlerden oluşan bu grubu geçeceğini düşünyorum, bankom.
 
Bol şanslar..
 
 
 
 
1.Ayak: 2,4,5,6,1,10
 
2.Ayak: 3,11,6,4
 
3.Ayak: 3
 
4.Ayak: 4,5,1,6
 
5.Ayak: 6,10,8,13,1,11,7
 
6.Ayak: 2,1,,6,3


Cengiz Gürbüz