• 9 Nisan Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 2 hafta, 4 gün, 23 saat, 33 dakika, 36 saniye önce
Dedemşah kısa çimde grubun en kariyerli ve en iyi atı, nefesi varsa bence zor kaybeder. Oradinario çok formda, mesafenin azalması iyi kilosunun artması kötü olmış ama bence mesafe faktörü daha önemli, yine şanslıdır. Kızılşahin bu sene kumda bile süper koştu, grup sert olsa da, henüz çoğunluğunun hazır olmadığı bu yarışta mutlaka yazılmalıdır. Yarış gören ve bu sefer en  iyi olduğu mesafey çıkan Zealous Lıne, kısalınca kaçarak bitirebilecek görüntü veren Peri Beyi, bence geri gitse de bu kadar ata yazılması gereken Drıve Faster ve sert sprintiyle Lady Krakow daha sonra. 
 
 
Dizdar Bey çok geride kalmış, yarışını koşarsa bence kazanır. Derhadır eskisi gibi hiç değil ama uygun gruba çıkıyor, yazılabilir. Son yarışında sahtekarlık yapan İmparator ve boş kalacak Katı Semih sonraki tercihlerim.
 
Bıtcoın şu an ülkede koşan en iyi üç yaşlı kısa kum atı, biraz uzun mesafeye rağmen bu artları geçmelidir, bankom.
 
Maytanelly starttan çıkarsa, bütün program üzerinde Bıtcoin'den sonra en şanslı at. Üç yarış çıkmayıp bir yarış çıkıyor, bugün ne olur bilemiyorum ama yazılmalıdır. Barbel'a başka kaçak varken ben kaba kumda çok fazla güvenemiyorum. American Billion ve baştan aşağı hayal kırıklığı olan Mıster Raın ikilisi daha sonra.
 
 
Shutka son yarışını yaparsa zor kaybeder, iki tekli oynayanlar için ilk seçenek Shutka olmalı. May Fast Boy kolay kaçabileceği bir yarış yakalamış, grup biraz sert olsa da 1300'de dayanabilir. Bahather'ı da yazalım, kilosu çok önemli değil, yarışın içinde mutlaka olacaktır.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 2,11,4,8,10,1
 
2.Ayak: 2,1,4,7,8,6,9
 
3.Ayak: 1,6,4,8
 
4.Ayak: 4
 
5.Ayak: 4,1,2,3
 
6.Ayak: 5,,7,1


Cengiz Gürbüz