• 9 Nisan İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 hafta, 1 gün, 5 saat, 2 dakika, 18 saniye önce
Son ayak Long Way ekledim.


Reco
yedilinin ilk ayağını kazanır.
 
 
İrfan'ın yanına, Esrar Dede, Aşkarbey vs gibi çakma ve zayıf kumcuları yazmak içime sinmedi. Muratağa'nın oğlu İrfan bu sene süper yarışlar koşuyor, Muratağa çok değişik ve potansiyelli yavrular veriyor, tay yarışları için aklınızda bulunsun. Koralay'a kafa tutup 1200 galobunun sonunu 25'e indirerek gelen bir atın yanına ben Horasangüneşi'ni falan yazmayı doğru bulmuyorum, kaybederse beşliye dönelim, İrfan bankom. Rakip yazacaklar için öncelikli önerilerim Zaman Yolcusu ve Aşkarbey.
 
 
Batmanaslanı gününde olduğu zaman grubun en iyi kaba kum atı. Ben Yeşil Yol ve Harzemşahlı'nın Tarıkhan'a kafa tutabileceklerini zannetmiyorum ama Bütünhaber'e de geçilmezler tabi. İşte Batmanaslanı'nın bu Tarıkhan'ı zorlayıp Bütünhaber'e geçilen uyuz yapısı biraz çekimser kalmama neden oldu. Bursa'daki son yarışı gibi koşarsa bence kaybetmez. Misliler için banko adaylarımdan biri de Batmanaslanı. Kapalısı için Yeşil Yol ve Harzemşahlı.
 
 
İrfan ile beraber ikinci ana bankom Dombra olacak. Dombra bir iki yarıştır gerçek dışı hedeflerle koştu, grubun sert olduğu yerde Dombra ancak boş kalırsa iyi koşabilir, Cemcem falan varken More Than A Game'e direnip ikinci olması bile bence bu yarışın en çok dikkat edilmesi gereken koşusu. Bugün bomboş kalacak ve en sert rakibi orijinal mesafesi 1400 - 1600 olan Yıldızhan Star. Dombra'nın virajla beraber, yarış içinde kolay akamayan Yıldızhan Star'dan ve bütün gruptan koparak direneceğini düşünüyorum, ikinci bankom.


Badegül, Predestination'dan daha iyi at. Keisnlikle Predestination'un tek yazılmamasını öneriyorum. Altmış kilodur, dişidir falan demeyiniz.
 
 
Quıck Rate'in kısa mesafe kaba kum kalitesi grubun baya önünde. Eğer son yarışındaki gibi sorunsuzsa bence kaybetmez. Ama İrfan ve Dombra bankolu oyunu, eğer son ayağa kadar gelebilirsek, son yarışını kazansa da iki sene ara verip, ne durumda olduğu hala net olmayan bir at yüzünden kaybetmek istemem. Sıralamam şablonda.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 4
 
2.Ayak: 1,3,2
 
3.Ayak: 1,,5,2
 
4.Ayak: 3
 
5.Ayak: 1,3
 
6.Ayak: 7,,3,4,2,10,8,5,9


Cengiz Gürbüz