• 9 Ocak İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 2 hafta, 3 gün, 5 saat, 54 dakika, 6 saniye önce

Üçüncü ayaktan cazip sonuç çıkabilir. Kumaşını yeni yeni yakalayan Duşo Moye kaba kumda vasatı aştığı yarışlar sonrası çok daha iyi koşabileceği sentetik pistte ve geçebileceği grupta mutlaka yazılmalı. Eastenders en geri gidip son iki yüz yarışı yapması gereken ve süratli pist dışında atmayan bir tay. İlker Soyad sakin bir jokey, tayı da çok iyi tanıyor. Bulabileceği en uygun grupta bu kez kendini göstereceğini düşünüyorum. Gözlük takıldıktan sonra etkili bir tempo yarışı koşan Parapul benzer sınıflı yarışta yine yazılmalıdır. Üç atla geçmeyi tercih ediyorum.

Sakarya Koşusu performansıyla dikakt çeken Mühendis kumaşı olan fakat favori çıkacağı zaman stili güven vermeyen bir tay gibi görünüyor. O yarışına göre tek yazılabilir ama ben bir kez daha görmeyi tercih ediyorum. Lobo Negro eşgal olarak annesinini kopyası, ikinci anne Southern’in gücüyle her yarışı gelişime açık. Mesafeci görüntü vererek ilk yarışını kazanan Eagle Paw ve Maiden dördüncülüğünde uzun aksiyon düzerek tempo yapıp yetenek gösteren Samço Bey daha sonra şans verdiğim isim.

Kaizbert, Doskading gibi yabancı menşeilli, damızlık kariyeri güçlü isimleri pedigrisinde barındıran Sofratepe ilk koşusu için güçlü sayılabilecke bir taya kaybetti ve son metreler hariç her yerde hakimdi. Gelişen tecrübesiyle Maiden bir yarışı ikinci kez kaybedeceğini sanmıyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,7,2,3

2.Ayak: 4,7,2,12,3,6

3.Ayak: 9,3,4

4.Ayak: 1,4,3,6

5.Ayak: 6

6.Ayak: 12,3,1,4,5,6

 
Cengiz Gürbüz