• 9 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 2 hafta, 3 gün, 11 saat, 1 dakika, 44 saniye önce

Grubun en sınıf ismi olmakla birlikte hazırlık olarka çok eksik görünen Rüzgarhanbey banko tercihi anlamında güvenilir değil. Tek yazmayı uzun süre düşünüp vazgeçtim ama bu yarışa bir favori verilecekse kesinlikle Rüzgarhanbey olacağını söyleeybiliriz. Thunder Road’un uzun performansı yetersiz değil ama bence iyiye de gitmedi. Her halükarda, Rüzgarhanbey’in durumu güven vermiyorken öncelikli yazılmalıdır. Son olarak Lili Marlen tutuyorum. Yarışa başlayabilirse, bu gruba fazlasıyla yetecek kalitesi, mesafe çıkarabilecek yapısıyla Adana’yı flaş bir sonuçla başlatabilir.

 

Aşemez kendini yarışa verebildiği her zaman bu mesafede Bay Emir’i geçer. Son koşusunu pek ölçü almıyorum, artık sürat isteyen yarışları yapamıyor ama yarış karakteriyle koşulabilen bir mesafede eski Aşemez’e yakın durumda olduğunu söyleyebiliriz. Bankom.

 

İdeal mesafesine dönen Miss Karnelyan, Adana kumuna alışmuş durumuyla, tecrübeli rakiplerine kıyasla  grubun bence en sınıf ismi, favorim. Muhteşem bir performansla Maiden’dan çıkan Suzi Diamond yarış koşmaya alıştıkça birinici sınıf bir dişi olabileceğinin işaretlerini verdi. Mücahit Bayır ile çok uyumlu olacaklarını düşünüyorum. Kesinlikle yazılmalıdır.

Berdar’ın temposu bekleme koşan Miss Karnelyan, Suzi Gold ikilisinin performansını tam anlamıyla ortaya çıkaracaktır. Bu yüzden After Tulip vs başka at arama ihtiyacı duymadım.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,5,3

2.Ayak: 3,4,6,8,1

3.Ayak: 1 ( Aşemez )

4.Ayak: 3,7

5.Ayak: 1,3,4

6.Ayak: 8,14,3,1,5,4,7,11,2,9,10


Cengiz Gürbüz