• 9 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 1 ay, 2 hafta, 5 gün, 4 saat, 20 dakika, 6 saniye önce

İlk ayakta pist durumu  ve yarış gidişiyle ilgili göüme takılan iki at var, onlardan bahsedip sıralamayı şablona bırakıyorum. Çakırcelep yarışta öne çıkabilecek tek at. Gününde olup yarışı bu pozisyonda yakaladığı zaman çok etkili koşabiliyor. Islak sahada da Asil Rüzgar’ın şansı artmış durumda.

 

Storm Life’ın son yarışı diğerlerindne çok daha etkiliydi. Ön tarafa çok kolay tutunup istediği yerde arttırdı ve bunu yarış sonuna kadar devam ettirebildi. Maiden için fazla bir yarış koştuğunu düşünüyorum. Aynı yarışı koşabilirse kazanmaya çok yakın. Misli veya ufak oyunlara risk edilebilir. Rakipleri birbirine yakın koşabilen İşin Aslı, Belenus, Kedim ve Casamıro.

Buraya beş at yazdığımızda bir anlamda oyunu kaybetmiş oluyoruz. Ne olursa olsun bulmaya oynayalım diyorsanız sözüm yok ama programın düz bitme olasılığının çok yüksek olduğunu hesaba katarak bir yerlerde risk alırsak daha mantıklı bir oyun yapmış oluruz. Storm Life ile misliye dönük bir oyun bana daha mantıklı geliyor.

 

Bordeaux ideal mesafesinde, en iyi durumunda ve çok uygun rakiplerle koşacak. Gruğptan net şekilde farklı kalitesiyle kolay bir yarış kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,4,5,6,3,2,1,7

2.Ayak: 11,,2,6,7,4

3.Ayak: 4,3,6,8,7,1

4.Ayak: 3,1,6

5.Ayak: 1,3,4

6.Ayak: 3


Cengiz Gürbüz