• 9 Temmuz İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 1 hafta, 2 gün, 10 saat, 1 dakika, 57 saniye önce

Tabela 7 ( Niğdeli Kız ) eklenmiştir.



Son yarışı kesinlikle ölçü olmayan Hellbent İzmir kumuna çok güzel yapışıyor. Böyle bir kilo avantajı varken kurguda yaslanabileceğimiz atlardan biri olmalıdır. Uzun süre banko yazmayı düşündüm ama You Never Know’un numarayı alıp virajda bay bay deme ihtimali geri adım atmama neden oldu.

Hem yarış gören hem dinlenme şansı bulan You Never Know, Irmak Prenses’den numarayı başladığı gibi alabilirse, viraj boyu kapanmayacak bir avansla düzlüğü görebilir.

İki atla risk alıyorum.

 

Üçlülerin Kısa Vade yarışı kağıt üzerinde yavaş tempo görünüyor. Ekirülerden Forte Sarp hiçbir şey yapmadan numarayı alıp yarışı uzun süre bu şekilde götürecektir. bitirme şansı da var.

King Pinto’ya uzun geleceğini düşnüyorum.Criminal, Patlıcan ,Welborn gibi yarışın iddialı tayları özellikle virajda çabukluk yapamayan, kazanabilmek için yarışın sonunun yavaşlamasına mecbur isimler. Bunları da eledim.

Bulut’a ters mesafede kaybettiği yarışla çim sınavından geçer not alan Dembe'nin, öne yakın kolay tempoyla bekleyip çok çabuk hızlanabilen bir yapısı var. Mesafe bu kez daha iyi ve stilini sahaya en efektif biçimde taşıyacak jokeyle koşuyor. Sonuç olarak ekürilerin akıllı bir tempo yönetimiyle avantajlı oldukları bir yarış, banko tercihimi de onlardan yana kullandım.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,2

2.Ayak: 7,4,13,3,14

3.Ayak: 1,4,2,3,5

4.Ayak: 1 ( Dembe )

5.Ayak: 6,8,2,1,3,5,9,7

6.Ayak: 15,4,2,1,8,6,5,7


Cengiz Gürbüz