• Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 1 hafta, 2 gün, 12 saat, 41 dakika, 32 saniye önce

Sefir Bey Ankara da koştuğu  ilk kum yarışından beklentimin çok üzerine bir yarış yaptı. Bugün hem tecrübesiz hem vasat taylarla koşacak, geçilmesi eksik koşma ihtimaline bağlı.

 

Tuğra tam mesafesinde, hafif sert gibi görünse de geçebileceği grupta mutlaka yazılmalıdır. Daha sonra yine mesafelerine çıkan Ates Kusu ve Zealus Line ikilisini tutuyorum. Zealus Line kumda anormal eksilmiyor, mesafenin 1200'e kadar düşmesiyle mutlaka varlığını hissettirecektir. Ofsayt'ın boş kalma imkanı var, özellikle 1200 de bu şartları yakaladığı zaman çok sert grupları geçebiliyor. Dıstant Rısıng'ın arası var, galobu da görünmüyor, muhtemelen sorunlu dönecek ama yeri olanların ihmal etmemesini öneririm.

 

Atombombası varken başka bir atla risk almak içime sinmiyor. Atombombası çok formsuz olmasına rağmen grubun üzerinde,dolayısıyla '' ya gününde olursa'' ihtimalinden çekindiğim ve kendisine de güvenemediğim için üçüncü ayağı çok at geçiyorum. Favorim Singapur Prensi.

 

Boztepebeyi bir önceki yarışında kaba kum seviyesi olarak grubun en iyi yarışını koştu. Zamanla daha ileri de gidebileceğini ve istikrar yakalayacağını düşünüyorum, öncelik onda. Berksoyhan'ın kaba kumda da gidebilecek bir görüntüsü var, zaten Berksoy tayları çok pist ayırmıyorlar, onu da yazalım. Son olarak, gelişime çok açık kumaşıyla Makara yazıp üç atla bırakıyorum.

 

Sun Burn'un kardeşi Runner Bull Victory Gallop olmasıyla da ciddi bir beklenti yaratıyor, ilk yarışında zaten az çok kumaşını gösterdi.  Bugün tecrübeli rakiplerle koşacak olsa çok üst düzey bir tay yok, ikinci tek arayanlar için ilk tercih Runner Bull olmalı.

Kapalısı için Beyzam, Mortodela ve Star Scream üçlüsü yazılabilir.

 

Ezop Kahramanı maşallah domuz gibi oldu, kaba kumu çok sevmediğini düşünsem de farklı kalitesiyle yine kazanmaya çok yakındır.

Professor kaba kuma çıkınca hemen potansiyelini gösterdi. Zayıf bir grubu geçse de bu atların yanında da çok şanslıdır.

Comfort Zone ve Famıly Joy da yazalım, yeterli görülebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 8,5,1,7,6

3.Ayak: 1,2,3,5,6

4.Ayak: 4,2,3

5.Ayak: 3/7,2,4

6.Ayak: 7,10,4,5