• Adana 2

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 3 hafta, 2 gün, 15 saat, 20 dakika, 56 saniye önce

1.Ayak

 

Excel Horse gibi yetenekli bir kısrağın tayı Queen Ecem'in son yarışında bir anda ara yapması ve 1200’ü 1.13 lere indirmesi Adana iki yaşlı ingiliz seviyesi için kıymetli bir performans, sonlarda yakalanması çok önemli değil, biraz boşlukta kalmak biraz da erken yürümek buna sebep oldu, idare etse kimseyi yanına sokmayacaktı, bugünkü rakipleri çok uygun, Balka yetenekli bir tay ama ço kısaci bir pedigrisi var, ilk yarışını çok zayıf grupta kazanırken bile sonları çok güven vermemişti, bugün yüz metre daha uzayan mesafede tecrübeli rakibi karşısında bir adım geride olduğunu düşünüyorum, Queen Ecem bankom.

2.Ayak

Her zaman olduğu gibi çok zayıf bir Adana arap Maiden’ıyla karşı karşıyayız. Deha taylarının hepsinde olan sürat özelliği bu tip seviyesi düşük ve sadece süratin işe yaradığı yarışlarda etkili oluyor. Burada da iki tane Deha yavrusu var, Tekbaba ve Kamaniçe… ikisi de öne kolay gelebiliyorlar, performans olarak da yeterli düzeye sahipler,  şansları çok yüksek.  Üzümkaya’nın kardeşi Durmazoğlu’nu da yazıp bırakıyorum.

3.Ayak

Baba Erkul’un bu grupla uzaktan yakından alakası yok, kısa mesafe kaba kumda gücünü koştuğu her yarış bu grubu kamçısız geçecektir, aradan sonra kıpırdamış görüntüsüyle beşli bankosu için önerimdir.

Hanoğlu da çok istikrarsız ama bu grup için iyi bir at, startta çok fazla kalmazsa bu çok zayıf grupta mutlaka bir yerlere gelecektir. Bu ikiliye göre bir adım geride olsalar da istikrara sahip Şercan yıldızı ve Ocean Eye ikilisi ve uygun gruba çıkan Secert Mountain daha sonra şans verdiğim isimler.

4.Ayak

Ben bu yarışı karışık buluyorum, Akınşah bana biraz sazan teki olabilirmiş gibi geliyor,  kaybetmesi boş kalmaması ya da birinin erken yürütme ihtimaline bakar, çok at yazıyorum.

5.Ayak

Temponun direkt belirleyici olacağı bir yarış… Tatlıkotan ya da Özreis’in boş kalmaları, Demre, Özsoyhat ve  Efsanetay üçlüsünün de Tatlıkotan-Özreis ikilisinin çok süratlenmeleri durumunda favori haline gelebilecekleri bir koşu, bence kaçabilirse Özreis en şanslı at, ama Tatlıkotan varken kaçma ihtimali çok kuvvetli değil, kaçamazsa da Demre yarışın favorisidir, bende bu yarış çok at olacak.

6.Ayak

Eniskerem çok zayıf grupta hem pedigri hem son yarış performansı olarak çok öne çıkıyor, Katı Semih’in kardeşi Hüsnüusta Ankaradaki fena olmayan yarışlarıyla yanına yazacağım tek isimdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 6,8,2

3.Ayak: 1 / 3,4,5,10

4.Ayak: 1,3,4,6,2

5.Ayak: 3,4,1,2,6,5,7

6.Ayak: 1,2