• Adana 2

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 2 hafta, 3 gün, 21 saat, 46 dakika, 5 saniye önce

Naifcan kısa çim kalitesi olarak grubun bir numaralı ismi. Ara vermesi kafa karıştırsa da bugüne kadar koştuğu tüm yarışlarda elinden geleni yapan Naifcan’ın bugün de gücünü koşacağını düşünüyorum. ( daha önce verdiği beş aylık aradan kazanarak dönüp hemen ardından parlak bir Kısa Vade beşinciliği yapmıştı )  The Yıldızer, Bellegorsk, Kaimos üçlüsünün kademeli olarak yükseltecekleri tempo da lehine olacak faktörlerden bir tanesi.  Bu şartlar altında Naifcan’ın risk edilebileceğini düşünüyorum, minimum beş at yazılan bu yarışta tek yakalarsak elimiz çok kuvvetlenmiş olacak.

 

 

Eşiyok Adana taylarının üzerinde yarışlar koşuyor, grubun iyice uygunlaşmasıyla kazanmaya yakındır. Bıxıe rakip olabileceğini düşündüğüm tek isim, Ankara yarışları kötü değil, Ankara ve Adana arasında iki yaşlı İngiliz kalitesi olarak büyük fark var, iyi yer tutabilen yapısıyla Bixi’den etkili bir yarış gelecektir.

 

 

Firikya hem uygun gruplu hem lehine gidişata sahip bir yarış yakalamış durumda, ben biraz da kaprisli yapısından dolayı yanına tam mesafesine çıkan Sezar’ı da ilave ediyorum ama ikinci tek arayanlar Firikya’yı düşünebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 5,1,2,9,7,6

3.Ayak: 8,4

4.Ayak: 2/6

5.Ayak: 6,3,4,5,2,7

6.Ayak: 1,18,8,6,4,12,11,10,7,17