• Adana'da Plase Banko.. (Güncelleme)

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 4 hafta, 1 gün, 2 saat, 44 dakika, 45 saniye önce

1.Ayak

Adana’nın her zaman zor olan bu grubunda Sarıbirgül ve Çakırcelep ikilisi az atla geçmek isteyenler için değerlendirilebilir. Sarıbirgül’ün kumu da olduğunu ve bu gruba birçok kez üstünlük sağladığını biliyoruz, form durumu kötü değil, iyi bir yarış koşacaktır. Çakırcelep’in Elazığ yarışı ölçü alınmamalı, Doğuya giden pek çok isim gibi o da ne olduğunu anlayamadan bir yarış koştu ve etkisiz kaldı. Düzenli hazırlanmış, tam mesafesine ve uygun gruba çıkıyor, gücünü koşması durumunda yarışın net olarak favoirisidir. Bu ikili, ufak oynayanlar için yeterli görülebilir.

Mesafesine çıkan Sılasu, boş kalıp kaçbitir yapma ihtimali olan Kalender Kız, kısa sprintiyle Canım Çiğdem ve uygun kilosu ve yeterli performansıyla Dekolte dörtlüsü yazacağım diğer atlar. Delalkız’ı start problemi, Bilgilikız’ı benzer stilde rakiplerinin olması, Hayal Perisini kısa mesafe ve verdiği ara nedeniyle eledim.

2.Ayak

Simyacı'nın çıkmasından sonra banko tercihimi Günüzkaan olarak değiştiriyorum. Tam mesafesine ve uygun bir gruba çıkıyor, normal şablonumda gerilerde şans vermeme rağmen biraz daha irdeleyince ön plana aldım risk edilmeye değer buluyorum.

3.Ayak

Simyacı ,Banknote’un Adana Maiden sınıfı için kaliteli bir kısrak familyasından verdiği ayağına çabuk bir tay. Son yarışında çok erken sürate girince, grubun biraz daha sert, mesafenin de hafif uzun olmasından dolayı sonlarda kesti. Bugün daha uygun gruba ve mesafeye çıkıyor, kazanmaya çok yakın olduğunu ve risk alınabileceğini düşünüyorum.

4.Ayak

Zealus Lıne’ı bu yarış Ankara ya da İstanbul hipodromunda koşulmuş olsa kesinlikle tek yazabilirdim ama üç yarış önce Adana’nın çok uygun grubunda tabelaya girmemesi biraz çekimser kalmama neden oluyor. Gidişat, rakipler, mesafe her şey çok uygun ama maalesef Adana çimine dışardan gelen atlarda sıkça görülen eksik koşma durumu yüzünden tek yazamıyorum.

Küçük Matra bir şekilde Ofsayt’ı iki gitmeye ikna ederse ve Zealus Lıne da eksik koşarsa çok şanslı olacak. Tempoyu değerlendirebilecek bir başka isim Mıss Eleni… Zealus’un kötü koşma, Küçük Matra’nın da Ofsayt tarafından bozulma ihtimaline karşı onu da yazıp bırakıyorum.

5.Ayak

Boş kalacağı şartları yakalayan ve düzelen Takıl Beri ve  kaliteleriyle Silah ve Babür ikilisi büyük oranda yeterlidir.

Bol şanslar..

1.Ayak: 1,8 / 4,2,5,9

2.Ayak: 6

3.Ayak: 8,6,1

4.Ayak: 3,4,5

5.Ayak: 5,1,6

6.Ayak: 6,2,5,13,14,8

 

Altın Oyun..