• Adana'da Plase Bankolar.. ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 3 hafta, 1 gün, 23 saat, 24 dakika, 14 saniye önce

Not: Son ayak Bilgilikız eklenmiştir.


Günün Ganyanında Mebruke 90.’ın torunu 800/56 galobuyla Parıldar çok zayıf taylar arasında tercihimdir. İkinci koşuda da Black Miracle çok şanslı.

 

Solo Turk kaçma imkanı yakaladığı yarışlarda çok etkili oluyor, bugün yakın bekleyecek Mınt Copy hariç öne hamle yapan bir rakibi yok, kilosunun da yardımıyla şansının çok yüksek olduğunu ve risk edilebileceğini düşünüyorum.

 

Bekmezcinin Oğlu ikinci annesi Kızkulesi vasıtasıyla Adana için potansiyelli bir tay, çok da zayıf bir Şart-1 yarış yakalamış, yeterli sayılabilecek işleriyle şansı çok yüksek. Altaha ile aynı kısrak familasından gelen Serhanbey’in torunu Gonca Hatun, nispeten yeterli pedigrisi ve hazırlıklarıyla Daye Hatun ve Berksoy’un erkek yavrusu Berksoyhan şans verdiğim diğer taylar.

 

New Castle ve Ünlüoğlu ikilisinin muhtemelen çok süratlendirecekleri bir yarış olacak, ikisi de iki gitmeyi kabul etmiyor ve bu şekilde başarılı da olamıyorlar, tempo kaçınılmaz gibi görünüyor, kaçan ata pres yaparak koşan Gloın’i de düşününce öndeki atların şansının azaldığını söyleyebiliriz. Ben eledim ancak çok geniş oynayanlar Ünlüoğlunu’ da yazabilir.

Kıng Crown için bahsettiğim gidişat çok büyük avantaj, grup da uygun, kısa sprintiyle çok etkili olacaktır, beşli bankosu arayanlar için önerim Kıng Crown. Altılıya Gloın de yazıyorum.

 

Son iki ayağı çok kalabalık geçmesem de güvendiğimi söyleyebilirim, kuru kalabalık niteliğinde yarışlar, o yüzden çok fazla bomba zolaması yapılmamasını öneriyorum.

 

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9

2.Ayak: 1,6,5,7,9,2,12

3.Ayak: 2,10,8,3

4.Ayak: 2 / 1

5.Ayak: 4,3,8,2,10

6.Ayak: 5,7,4,3,10,6,8

 
Altın Oyun..