• Ağır Favoriler ( Diyarbakır Çıkan At Güncellemesi )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 1 hafta, 3 saat, 32 dakika, 5 saniye önce

Not: Çvbella'nın çıkmasındna sonra Golden Countess günün bankolarındna biri haline geldi. Boş kalma imkanı var ve gruptan da üstün bir kısrak, tek yazıldığı oyunlar mutlaka denenmelidir. Gerekirse Cıtys Prıde'ın yanına at yazılabilir.




Golden Countess boş kalabilse bu grubu geçebilir ama Çavbella’nın çok sert kaçmasıyla bu imkanı yakalama şansı yok, dolayısıyla yarış zor bir hal alıyor. Yakın bekleyerek de koşabilen Golden Countess başta olmak üzere sıralamam şablonda.

 

Gidişat analiziyle çözülebilecek bir yarış gibi görünüyor, bütün atlar beklenen düzeyde koşarsa yarış gidişatı bu koşu için ciddi bir anahtar olarak görülebilir.

Güvenbakan’ın çok sert kaçan yapısı Atiktay için büyük dezavantaj. Son yarışında da kaçamamıştı ama düzlüğe kadar Bahabey’i bir şekilde atlamayı başarıp önde çıkmıştı. Bugün Güvenbakan gibi hem seri hem ısrarlı bir atla mücadele etmek zorunda kalacak, düzlüğü önde görmezse bence şansı çok zayıf, Atiktay’ı eliyorum.

Ozibey, Güvenbakan ikilisinin hem birbirlerinden ham de Atiktay’dan dolayı şanslarını çok zayıf buluyorum.

Dizdar Bey hem gidişat hem grubun uygunluğu anlamında yarışın bir numaralı ismi. Doğu’ya ilk kez çıkan atlara her zaman soru işaretli baksam da Dizdar Bey için durum biraz farklı. Diyarbakır’a erken gelmiş ve pist ölçeğinde 800/57 dereceli iyi bir galobu var, Diyarbakır galop seviyesi için gayet yeterli. Dolayısıyla eksik koşmayacağını düşünüyorum, şansı çok yüksek.

Cappadocia ve Şubathan tempoların yarayacağı çok formda ve kaliteleri yeterli isimler. Bu ikilinin de yazılmasıyla yarışın büyük oranda sağlama alınabileceğini düşünüyorum

 

Kırımhan’ın kızı Altın Ela kilosuna rağmen bu gruptan çok üstündür, ben hem kilodan hem de dişi olmasından yanına at yazıyorum ama günün en kolay yarışını kazanabilir, banko adaylarından bir tanesi.

 

Racon son yarışında bu grup seviyesinin üzerinde bir performans ortaya koydu, öncelikle düşünülmeli. Rakip gördüğüm tek at Umuda Koşan. Ankara yarışları bu grup için gayet yeterli, ayak çabukluğu da olan bir tay, uyum sağlama konusunda sıkıntı yaşamayacaktır, Racon’u zorlayacak seviyede bir yarış koşabilir.

 

Bankom Cıtys Prıde…son yarışını çok şanssız şekilde kaybetti, başlarda da sert kaçaklarla mücadele etmek zorunda kaldı. Bugün tek kaçak olarak koşacak, grubun sertleşmesinden ziyade boş kalamaması Cıtys Prıde’ı zorluyor, yoksa rahat kaldığı zaman Doğu 1200’ünde geçemeyeceği at sayısı çok az.

Ataştacus ve Mardınar iki tane ön grup yarışı yapan isim. Ataştacus eski seriliğinde değil, 1200 temposunda Cıtys Prıde’la son hali boy ölçüşemez. Mardınar bu tip bir tempoya alışık değil, onun da beklemeye razı olacağını düşünüyorum.

Bu şartlarda numaraya çıkma imkanı yakalayacak olan Cıtys Prıde’ın gruba dayanacağını düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 2/3,4,7,6,5,1

2.Ayak: 10,7,2

3.Ayak: 1/2,3,4,5,6

4.Ayak: 3,4

5.Ayak: 1

6.Ayak: 4,5,10,1,2,3,7,6,13,14