• Ankara Çift Altılı

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 3 hafta, 4 gün, 21 saat, 35 dakika, 19 saniye önce

 

 

Gobakkızı’nın son yarışı grubun tamamından üstündü, startta kalıp dışarılara dolaşmasına rağmen gruba çok kolay hakim olup iyi bir taya son anda kaybetti, Hışman faktörüyle çok önde Çıkan Çığırtkan da dahil olmak üzere grubun tamamının önündedir. Eksik kalması durumunda Çığırtkan’a ek olarak diğer tayların da şanslı olabileceğini düşünüyorum, ters bir at gelebilir.

Önerim Gobakkızı tek ya da çok at şeklinde. Tek yazıldığı alternatif bir oyun bence bulundurulmalı, bu yarışta yakalanacak bir banko programı büyük ölçüde bitirir.

 

Bu grupla çok fazla uğraşmak istemiyorum, Ersözlü’nin gruba zaman zaman kaybetmesi ve kilo dezavantajı yarışı iyice çıkılmaz bir hale sokuyor.  Mark Holmes ve Quadis büyük olasılıkla önde kapışackalar, Mark Holmes boş kalamadığı zaman etkinliği ciddi şekilde düşüyor, Quadis de iki gittiği zaman çok etkili değil, illa biri yazılacaksa çok baş kalma ihtimaline karşı Mark Holmes yazılabilir. Jano Grande’yi hiç beğenmiyorum,  Noısy Boy’un durumu çok bozuk, tam sıralamam şablonda.

 

Brıgıtte’ın gruba tartışmasız bir üstünlüğü var, Satış Koşusu olmasına çok takılmamak lazım, zira 80+52=132 bin tl gibi yüksek bir bedelle el değiştirecek satılırsa, bu fiyatlara tayı ben de olsam satmayı düşünebilirim. Dolayısıyla ciddi bir sorunu olmadığına inanıyorum, bankom.

İlk altılı da yeri olanlar için Çanakçı Beyi’nden ters bir yarış gelebilir.


Asaletli ve Kayıkçı ikilisini ben ayırmamayı tercih ediyorum, Kayıkçı’nın son yarışı Asaletli’nin çok gerisinde değildi, boş kalacak olan Bilbilan da bu mesafede her zaman tehlikelidir.


Kızılşahin son yarışında sanırım pisten dolayı gücünü koşmadı,  grubun üzerinde bir kabiliyete sahip olduğunu düşünüyorum, sağlıklı durumdaysa şansı çok yüksek, cazip banko, ikinci tek arayanlar için Kızılşahin düşünülebilir.

Rakipleri Hector ve Wow So Nice. Şablonun şişmemesi adına Hunzach Dancer’ı elemek zorunda kaldım ve biraz da çekiniyorum açıkçası, yeri olanlar, özellikle beşliler için ilave edilmeli.

 

Yiğitefekaan ve Akhun ikilisine ek olarak, bir kez daha boş kalma imkanı olan Egebeyi, zaman zaman çok üst düzey koşabilen Özdamar-Baharşah ikilisini ve kiloya rağmen uygun gruba çıkan Excalıbur sıralaması önerimdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4/3,8,7,6,5

2.Ayak: 1,6,2,5,9,8

3.Ayak: 3

4.Ayak: 2,8,3

5.Ayak: 5/1,8

6.Ayak: 4,3,12,6,2,1