• Ankara Miting

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 2 hafta, 14 saat, 3 dakika, 6 saniye önce

Yedili Ganyan’ın ilk ayağı pis ir yarış ama Irkım ve Berraksu yazılarak ufaltılabilir.


Startta kalmazsa GazelLe Eyes uygun rakipler yakalamış, istikrarsız yapısına ön sıraya onu koyuyorum Braccioferro çok formda, bu sefer kilo dezavantajı da yok, yine ilk ikide olma ihtimali çok yüksek.

Önceliği bu ikiliye versem de zor bir yarış. Tıme Attack’ın Ankara peformansı çok iyi değil ama kalitesini biliyoruz, bu grubu çok kolay geçmesi kimseyi şaşırtmaz. Barrera ilerleyen yaşına rağmen hala bir yerle gelmeye çalışıyor, son kez kendini hatırlatabilir. Mıss Melody, Eyota ikilisinin de dönem dönem gösterdiği kum performanslar yeterli. Bu kadar at yazmışken en mantıklısı hepsi demek, şablon zaten çok geniş değil, o yüzden burayı kapama lüksüm var.

 

Kekeç Bey’in son yarışı grubun bir tık önünde ve mesafenin uzaması da lehine görünüyor, şansı çok yüksek. Osmandede ve Truva Prensi yarışın gelişim gösterebilecek potansiyelli tayları, Kekeç Bey için defalarca koşmuş atlardan ziyade yarışın asıl tehlikeli atları bu ikili. Mesafenin de uzamasıyla Kekeç Bey ancak daha iyisini yapabilecek bir taya kaybeder diye düşünüyorum. O yüzden ikinci ayak tercihim Kekeç Bey ve gelişim gösterebilecek iki rakibinden yana.

 

Copperfield ideal mesafesinde daha önce çok kolay geçtiği atlarla koşacak, kaybetmemeli.

 

Grupta en beğendiğim kısrak Lady Tulpar, kısa mesafede çok kabiliyeti bir kısrak, henüz çim koşmasa da pist ayırmayacağını düşünüyorum. Son yarışında 1400’ü biraz erken yürütmek zorunda kalınca Rumet’e kaybetmişti, bugün hem mesafeni kısalması hem yarışın yavaş gidecek olmasıyla düzlüğe çok daha dolu gelecektir, kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyoum, iki tekli oynayacaklar için önerim Lady Tulpar.

Daha sonra Rumet ve Prıncess İzabel tutuyorum. Prıncess İzabel’in Adana yarışını çok kapanarak kazanmasına rağmen bu grupta tek yazılacak kadar beğenmedim. Bu ikiliye kaybetmesi hiç şaşırtıcı olmayacak. Son olarak kilosuna rağmen Sinkızı da yazalım.

 

Cemcem ve Hot Chocolate grubun üzerinde bir kaliteye sahipler, defalarca üstünlük sağladıkları rakipler arasında yine ayırmadan yazarsak yeterli olmalıdır.

 

Çağrılan son yarışında şahane bir performans ortaya koydu. Sezon başında beri o hantal, bir türlü artıramayan ve düşük seviyeli görüntüsünün aksine gayet akışlı ve güçlüydü. Ciddi pedigri potansiyeli taşıyan, ilginç yerlere gelebilecek bir tay, ben aynı yarışını koşması durumunda kazanacağını düşünüyorum. O da günün banko adaylarından bir tanesi ama işte ne koşacağını tam bilemediğim için güvenemiyorum. Beşinci at yakalamışken üzerine alternatif kurgular oluşturalabilir.

Onun dışında Yeşilmakse’den iyi bir yarış gelebilir, kendini bulduktan sonra ilk kez çime çıkıyor ve bu grupta işleyecek potansiyeli var. Tam sıralamam şablonda.

 

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 4,7,1,2,3,9,8,5,6

2.Ayak: 7,8,9

3.Ayak: 3

4.Ayak: 5/4,7,2

5.Ayak: 2,5

6.Ayak: 8/2,1,4,6,3