• Ankaraya Üç Banko... ( Günün Ganyanı Güncellemesi )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 2 hafta, 3 gün, 18 saat, 56 dakika, 25 saniye önce

Günün Ganyanında Özlenen Gül çok şanslı, abartı favori çıkmazsa bir şeyler atılabilir.


Yedili Ganyan için Çanakçı Beyi ve kısa mesafede ciddi pedigrisiyle bir kez daha şans verilmesi gereken Caracas ikilisini yeterli görüyorum.

 

Ankara’da altılı pis bir yarışla başlıyor, kilo farkları, istikrarsız atların bir araya gelmesi, favorilerin güven vermemesi gibi faktörler yarışı çok zorlaştırıyor, üç bankolu bir şablon çıkadığım için başımı ağrıtmadan bu yarışı kapatıyorum.

 

Gülrü’nun oğlu Salnazar güçlü bir at, gördüğü yarışlarla beraber potansiyeline ulaşmaya başladı ve daha iyisini de yapabilir, uygun grupta bir kez daha kazanamasını bekliyorum.

 

Yarış performansı ve pedigri kalitesi olarka dört tay öne çıkıyor, Sır Perdesi bir adım önde, Belkıs’ın yarış gören kızı Abidem ve Çıkmangülü-Toprakgelin ikilisiyle bu yarış kapalıya yakın halde gibi görünüyor.

 

Young Bond için grubun uygunluğundan bahsetmeye gerek yok, özellikle misli beşliler için tek yazılabilir. Özdemir ciddi bir çıkış yakaladı, son iki yarışında kesmemesi ve iyi bir tempoyu korumasıyla gelişime açık pedigrisinin hakkını vermeye başladı, kilosu da çok önemli değil, Young Bond’u zorlayabilecek seviyede bir yarış koşabilir.

 

Mahrem pedigri kalitesi ve ilk yarış performansı olarak gruptan farklı bir noktada, kazanmaya çok yakındır. İkili deneyecekler için Son Beste mutlaka düşünülmeli.

 

Son ayağa çok at yazıyorum, uygun gruba çıkan Demircenk ve mesafenin kısalmasıyla şansı bir parça daha artan Çuvaldız ikilisini önde tutuyorum, plase için bu ikili yeterli görülebilir.

Bol şanslar..

 

Yedili Ganyan oynayıp ufaltmak isteyenler son ayakta taksim işaretinin solundaki atları yazıp bırakabilir.

 

1.Ayak: 3,1,2,4,9,7,5,6,8

2.Ayak: 4

3.Ayak: 9,1,4,8

4.Ayak: 2 / 1

5.Ayak: 6

6.Ayak: 8,6,3,9,4,1,12 / 7,10,13,2


Altın Oyun..