• Azar Azar.. ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 3 hafta, 13 saat, 36 dakika, 38 saniye önce

Not: İkinci altılının son ayağına Çağrılan eklenmiştir.


Şirincelim, Şivenaz ve İçimsu üçlüsünün kaçmayacağı çalışacağı ve muhtemelen temponun yüksek olacağı bir yarışla karşı karşıyayız. İçimsu kaçanlardan en ısrarlı olanı, dolayısıyla diğer kaçakları yarıştan düşüreceğini düşünebiliriz, kendisi ne kadar boş kalır o da ciddi bir soru işareti ama çok at yazmışken ( dünkü Akalp örneğinde olduğu gibi ) fazla ince düşünmemek gerekiyor, Şivenaz da beklemeyi denerse bir şansı olabilir.

Favorim Becene Gülü… gidişat lehine , bu gruba yetecek bir istikrar da yakaladı, öncelikle o düşünülmeli. Yavuz Hatun, Kızım İdil, Rabat Güzeli, Güldiken, İçimsu ve Şivenaz daha sonr yazılabilecek atlar.

 

İdealist bir kez daha çok uygun gruba çıkıyor, çok güvendiğim bir at olmamasına rağmen bariz olarak favoridir. Yalaz’ın oğlu Taylarınefendisi son yarışında kıpırdayarak Yalaz’dan bir şeyler aldığını gösterdi, mesafenin uzaması da lehine görünüyor, İdealist’i yıkmak isteyenler mutlaka yazmalı.

 

Starttan çıkarsa Hamarat bu grubun orta mesafede her zaman favorisidir. Mesafesine dönen Lıfetıme, formda Scarf ve boş kalma imkanı olan Fast Khan da yazarsak kapalıdır.

 

1.Ayak

 

Lord grubun uygunluğunun yanı sıra boş kalma imkanına da sahip görünüyor, yakın bekleyen Gündüzkaan dışında bir tehdit yok, kazanmaya çok yakındır. Kaba kumun baş kısraklarından 118.Zehra’nın oğlu Asaletli tecrübesiz haliyle çıktığı ilk kum koşusunda Lord’a çok erken takılmasına rağmen yarıştan düşmeyerek yetenekli bir tay olduğunu gösterdi, bugün biraz daha idareli gideceğini ve şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Fıratın Öfkesi mesafenin uzamasını değerlendirerek şansını yükseltebilir, son tercihim.

 

2.Ayak

 

Karaeser Pala Dayı tarafından rahatız edilmezse şansı çok yüksek, aksi takdirde yarış karışacak, defalarca birbirini geçmiş ve geçebilecek isimler var, sıralamam şablonda.

 

3.Ayak

 

Shere Khan uzun süreden beri ilk kez bu kadar uygun bir gruba çıkıyor, boş kalma imkanı var, yakın bekleme de yapabilir, zorlansa da bir şekilde kazanacağını düşünüyorum.

4.Ayak

Uzun süre sonra bu kadar uygun gruba çıkan ve kumu da yapabilen Deli İmparator kesinlikle göz ardı edilmemelidir, Mobango ve Apiko Dora daha sonraki atlarım.

 

5.Ayak

 

Habinar’ın torunu Strategıcally kaba kumda ciddi bir potansiyele sahip, nihayet dört yaşında bir şeyler göstermeye başladı ve hala gelişime açık bir at, uygun grupta ve mesafesinde bir kez daha şansı çok yüksek. Kısa kumun kabiliyetli kısrağı Roksana’yı da yazarsak bu yarış büyük ölçüde halledilmiş olur.

Örümcek Adam’ı eksik işleri ve özellikle Strategıcally’nin çok formda olmasından dolayı eledim, çok ters at arayanlar düşünebilir.

 

6.Ayak

 

Baba Emir ve Serkancan ikilisi pişkinlikleri ve yeterli performanslarıyla, tecrübesiz rakipleri arasında çok öne çıkıyorlar, özellikle Baba Emir yedili plaseye tek olarak kesinlikle düşünülebilir.

Yerim var, gelişim gösterebilecek Büyük Doğu, Baba Fayık, Umarağa, Güçlüberkay, Babafikri ve Çağrılan sıralamasını da yazıyorum.

 

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 4,3,1,7,6,2,5

2.Ayak: 4,9

3.Ayak: 2,1,3,5

4.Ayak: 2,6,4

5.Ayak: 3,8,1,2,6,7,5,4

6.Ayak: 2

 

İkinci Altılı

 

1.Ayak: 2,6,4

2.Ayak: 3,8,1,2,6,7,5,4

3.Ayak: 2 

4.Ayak: 1,3,6

5.Ayak: 4,6

6.Ayak: 3,11,5,2,3,8,4,6

 

Plase

2,3 / 2,6 / 1,3,8 / 2 / 1,3 / 4 / 3


Altın Oyun..