• Başlangıç..

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 2 hafta, 8 saat, 54 dakika, 26 saniye önce

Collage Chapel torunu Champs Bay İzmir’in 2 yaşlı Maiden kalan tayları arasında belki de en yüksek performansa sahip ismi. Bugün iki tane ciddi rakibi var, ilki Primelta’nın kız Momentum’un tayı Babadoğan… Babadoğan pedigri olarak kabiliyetli bir kısa mesafe çim atı… 2 yaşındaki tecrübesiz haliyle çıkacağı 1400 kaba kumunun kendisi için biraz uzun geleceğini düşünüyorum. Prımelta sülalesinin bir başka özelliği de çok fazla gelişim göstermemesidir, yavruları ilk yarışında gerçek güçlerini üç aşağı beş yuıkarı yansıtırlar, Babadoğan’ın ilk yarış performansı da açıkçası çok üst düzey değildi.

Külünk Rüzgar Champs Bay’ın bence en ciddi rakibi , mesafeye de yatkınbir tay, ama performans olarak Champs Bay’ın bir adım gerisinde kaldığını düşünüyorum.

Sonuç olarak, hem pişkinlik hem de performans olarak bir adım önde olduğu rakipler arasında Champs Bay bankom.

 

Tatarınoğlu İzmir iki yaşlı İngiliz seviyesi için çok parlak bir pedigriye sahip, ilk yarışını sermayeli şekilde 1.16’lara indirirken çok iyiydi, bugün tecrübeli rakipleri arasında da şansının çok yüksek olduğunu ve ikinci tek arayanların değerlendirebileceğini düşünüyorum. 

Utkunbaba ve mesafenin uzamasıyla bir parça daha şanslı hale gelen Westsıde sağlama almak için yazılabilecek isimler.

 

Kurtçabey gruptan bağımsız olarak kafasına göre koşan, üst grubu geçip alt gruba kaybedebilecek tipte bir at. Boş kalacak Razyana, gücünü koştuğunda Kurtçabey’den aşağı olmayan kalitesiyle Kışlalı, çok formda Atmaca Beyi ve kalitesiyle Atasoy dörtlüsü de bence yazılmalıdır.

 

Hangi akla hizmet tekrar kuma çıkarıldığını anlamadığım Neri Valıant’ı bomboş grupta bir kez daha favori görmek zorundayız ama ne kadar güvenilebilir ciddi soru işareti, rakipleri arasında da uzun mesafe kum kalitesi olarak sırıtan bir at yok. Domdom, Altınbeşik, starttan çıkma ihtimaline karşı Nıght Of The Ocean ve fena olmayan kum performanslarıyla Feleksor-Death Racer rakip olarak önerilerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 3,2,8

3.Ayak: 9,3,4,6,7,8,10

4.Ayak: 6 / 1,5

5.Ayak: 3,9,2,4,1

6.Ayak: 3,2,5,4,9,1


Altın Oyun..