• Bol Bankolu Riskli Program..

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 4 hafta, 1 gün, 21 saat, 56 dakika, 31 saniye önce

1.Ayak

Kostanay bir önceki yarışıyla grubun üzerinde bir performans ortaya koydu. Bu gruba karşı çok dominant bir üstünlüğü belki yok ama rakip aramaya kalktığımda da bir at bulamıyorum açıkçası, zorlama beş altı at yazmak yerine tercihimi Kostanay bankosundan yana kullanıyorum.

2.Ayak

Uluçkızı şehir değişikliğini yadırgamaması durumunda kazanmaya çok yakın. Ezgigül son yarışında kıpırdamaya başladı, bu grup için yetenekli bir kısrak, kaba kumu da var, at yazanlar kesinlikle ihmal etmesin. Benzer şeyler Küpelikız için de geçerli. Nuryüzlüm çok kaprisli bir kısrak, çok az yarışta gücünü koşuyor, Kocaelideki tek kaba kum yarışı da etkisiz olmasına rağmen kalitesiyle bir şans daha verilmeli. Biraz kıpırdayan ve mesafesine çıkan Padokgülü, önde kolay kalması durumunda Seven Sisters ve kilosuna rağmen grubun mesafede yetenekli ismi  Şölenim üçlüsü daha sonra şans verdiğim atlar.

3.Ayak

September Wınd son yarışıyla beraber gücünü koştuğunda neler yapabileceğini gösterdi, aynı yarışı koşması durumunda kazanmaya çok yakındır.  Kostanay’ın gelmemesi halinde beşli bankosu için düşünülebilir.

Zaman zaman gösterdiği istikrarsız performans ve kısa arası dolayısıyla sigorta arayanlar için öncelikle Altın Adım daha sonra Yeşilmişık düşünülmeli.

4.Ayak

Bordonaro kısa mesafe kaba kum kalitesi oalrak grubun bir numaralı ismi, güzel de bir istikrar yakaladı, yarışın ağır favorisi olduğunu düşünüyorum. Şehir değişikliğini yadırgama  ve Kocaeli’nin hafif kumunda eksik kalma ihtimaline karşı öncelikle Bavi Reş daha sonra Laguardia yazıyorum.

5.Ayak

Formda ve nefesli gelecekse İlgilge favori olarak görülebilir. Fenerlican ve Baydarşah ikilisini birlikte düşünmek lazım, çok geniş oynayanlar bu kez daha iyi yer tutma imkanı olanm Şafak Vakti’ni de yazabilir.

6.Ayak

Edebey grubun üzerinde yarışlar koşuyor, istikrar da yakaladı, düz mantıkla bakılırsa tek yazılabilir gibi görünüyor. Ama sanki kaybedecekmiş gibi bir his bugün içimde, nedense Edebey’e güvenemiyorum.

Rakip olarak sürekli geçtiği atları değil de kapalı kutu isimleri tercih etmeye çalıştım, sıralamam şablondadır.

Bol şanslar..

1.Ayak: 4

2.Ayak: 14,6,10,3,13,12,1

3.Ayak: 1/3,2

4.Ayak: 2,7,6

5.Ayak: 4,3,2,,1

6.Ayak: 1,4,9,14,12,5,8


Altın Oyun..