• Cılız Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 3 hafta, 3 gün, 19 saat, 41 dakika, 59 saniye önce
 
İlk ayakta Şart-1 yarış odaklı en beğendiğim tay Mıss Wınner oldu, erken gelişime açık ve Adana seviyesi için iyi bir pedigriye sahip, Hışman'ın binmesiyle çok önde çıkıyor,jokey faktörüyle çok abartılmış olma ihtimalinden dolayı yıkmak daha mantıklı gibi geldi bana.
 
Dıandra, Fırst Queen, Smılıng Eyes ve Untouchable Gırl şans verdiğim diğer taylar.
 
 
Çok süratli kısrakların buluştuğu bir yarış, Aldut gibi bu grup için iyi bir erkek tayı geçmeyi başaran Tumbul Sabuha için hem uygun grup hem de gidişat avantajı var, bir kez daha öncelikle düşünülmeli. Aslında günün de banko adaylarından bir tanesi, ama daha çok güvendiğim atların olması ve burada iyi yarış koşabilecek bir-iki tayın çok geride kalması nedeniyle at yazmaya karar verdim, sıralamam şablonda.
 
 
Özreis için son kazandığı yarışa göre grup çok uygunlaşıp mesafe biraz daha dezavantajlı bir hale gelmiş ama, mesafenin uzamasının bu grupta çok ciddi bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum. Son yarışında olduğu gibi yakın bekleyip düzlükte yürüterek kazanmaya çok yakın görünüyor.
 
 
Arsen Lupen'in ağır favori çıkması gayet doğal, ben de çok önde tutuyorum ama Adana pistine her atın uyum sağlayamadığını göz önüne alarak, mesafenin epey uzamış olmasına rağmen bomboş kalacak olan Küçük Matra da yazıp bırakıyorum.
 
 
Ezop Kahramanı Maiden'dan çıkarken bile bu kadar uygun bir grupla koşmamıştı, artık kazanmalıdır.
 
 
Potansiyelini bulan Özreis için her şey çok uygun, tam mesafesinde bir sürü kaçak atın odluğu kehine gidişatlı bir yarışa çıkıyor, grup da çok uygun, misli oyunlar için kesinlikle tek düşünülebilir.
 
Yarış gören Esanadolu, mesafelerine çıkan Gülen Efe-Sancar Bey ikilisi, kalitesiyle Dilşankızı, istikrarlı Şevalabla ve zaman zaman üst düzey koşan Kalantor, Özreis'in Adana çimini yadırgaması halinde devreye girebilecek isimler.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 4,1,3,5,6
 
2.Ayak: 3,2,5,13,1,4,11,12
 
3.Ayak: 4
 
4.Ayak: 1,5
 
5.Ayak: 5
 
6.Ayak: 7/10,5,11,1,2,13