• Cılız Ankara

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 1 hafta, 4 gün, 18 saat, 36 dakika, 4 saniye önce

Not: Çıkan at durumunda güncelleme yapılacak.

11:30' da ilk altılı ilk ayak Fassbender ve besinci ayakta cikan Mister Rain yerine Sahdamar eklenmiştir.


Sultanhan
grubun en potansiyelli kısrağı, düzgün başlayıp iyi yer tutacağını bilsem tek yazarım ama yarış başında biraz hantal kalıyor, Kısmet Kız’ı elinden kaçırabilir, dolayısıyla Kısmet Kız’ı da yazıyorum, öncelik bu ikilide.

Dişi yarışıdır diye çok aramama rağmen bu ikilinin yanına at yazmak içime sinmedi, hadi bir de 44.Mencule’nin torunu Burcutay’ı yazalım, onun dışında vereceğim rakipler zorlama olacak, o yüzden üçünü yazıp bırakıyorum.

 

Lady Falcon ve Kupas Ası ikilisi uzun mesafe çim pist kalitesi olarak grubun bir adım önündeler. Özellikle sert tempolu yarışlarda  Brave Apte Kupa Ası’nı zaman zaman geçebiliyor ama bu yarışta çok sert tempo beklemiyorum, muhtemelen Börteçine önde kalır ve yavaş tempolu bir yarış olur, o yüzden Brave Apte’nin şansı düşük gibi görünüyor, yine de yazmamak belli ölçüde risklidir, yerim  var, son olarak onu yazıyorum.

 

Dıvıne Heart ve Rubicon ikilisi gruptan farklı seviyedeler ve her ikisi de formda geliyor, Dıvıne Heart’ı taylık günlerine yaklaşmış seviyedeki son yarışıyla bir adım önde görüyorum ve ilk altılıya tek yazıyorum, ikinci altılıda Rubicon da var.

 

Banko tercihimi Piano Sonata’dan yana kullanıyorum. Waneta ve Copperfield’ın arkasında ikinci olurken ciddi yarışlarda da başarılı olabileceğini gösterdi ve kendisini net olarak ispatladı.

Salamis’ iki kez geçti,, Salamis kaçamadığı zaman Piano Sonata’nın her zaman bir  adım gerisinde, bugün de muhtemelen Aquapura’dan dolayı kaçamayacak, dolayısıyla eliyorum, 1400 de iki yaşlı hali için biraz uzun geliyor. Yine de çok boş kalırsa tehlikelidir ama elemeyi alınabilecek bir risk olarak görüyorum. Aquapura Maiden’dan çok parlak bir yarışla çıktı, bariyerlerin ciddi etkisi olsa da derecesi parlak, Three Valleys’in yetenekli kızlarından bir tanesi, bugünkü yarışta da en çekindiğim at o ama Piano Sonata’nın tecrübesi ve mesafeye rakibine göre daha yatkın olmasıyla bir şekilde hakim olacağını düşünüyorum. Sinyor Şamil zor kazanacak tipte, uzun sprint yapan bir tay, mesafe uzamadıkça Piano Sonata’nın gerisinde.

 

Süs Biberi ve Glden Seraph gibi iki tane birinci sınıf kısrağın tayları var,  babaları da Şart-1 için ideal aygırlar,  İrem Su ve Mister Rain ikilisini çok önde tutuyorum. Özellikle İrem Su 1000/1.02 iki tane galobu var, Halis de binmiş, ciddi bir beklenti yaratmış durumda, bakalım nasıl koşacak.Kaliteli ve üretken kısraklardan Rusıan Girl’ün torunu Kibarım çoklayanlar tarafından kesinlikle ihmal edilmemeli. Ufaltmak isteyenler için bu üçlü yeterlidir.

Beynam, Sefire Sultan, Takarof daha sonra düşünülebilecek isimler.

 

Karaeser’in kaçma imkanı var, Akarçay için ciddi bir rakiptir. Başpehlivan aradan iyi galoplarla dönüyor, gücünü koşacaksa en az Akarçay kadar şanslıdır. Son yarışıyla bu grupları da zorlayabileceğini gösteren Silah, tehlikeli yapısıyla Tozan ve son yarışı ağır çimden etkilendi diyerek Alişirin Oğlu da yazarsak son ayak büyük ölçüde kapalı görülebilir.

İlk Altılı

2,4,8,1,3 / 6,3,4,5,2,10,1,11 / 7,1,4,6,5 / 1,3,,4 / 2,3,4 / 7

İkinci Altılı

1.Ayak: 1,3,,4

2.Ayak: 2,3,4

3.Ayak: 7,5

4.Ayak: 2

5.Ayak: 7,8/2,9,5,4

6.Ayak: 8,10,3,4,5,2


Yedili Plase

1,6,7 / 3 / 2,3 / 7 / 2 / 3,7 / 3,10