• Demirdöven?

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 1 hafta, 6 gün, 11 saat, 38 dakika, 16 saniye önce

Kula Koşusu’nda Demirdöven’in form durumunun belirsizliği yarışı zorlaştırıyor, Doğuhan, Akbeyaz Mehmet gibi kaçaklarla da uğraşmak zorunda kalacak. İyi durumdaysa bunlar çok önemli değil ama maalesef son halini bilmemiz mümkün değil. Programın para vermesi temelde Demirdöven’in geçilmesine bağlı, ben para versin diye zorlama yaparak değil gerçekten içime sinmediği için tek yazmıyorum. Para yapsın diye zorla şişirdiğim bir yarış olmadığını bilmenizi isterim.  Kazanması halinde pişman olmak istemeyenler Demirdöven bankosuyla misli dörtlü-beşli oynayabilir, arkasını zaten azar atla geçiyorum.

Marissa gereksiz çim ve uzun mesafeli yarışlardan sonra gerçek mesafesine ve pistine döndü. Yarışın sürati de çok lehine olacak, mutlaka yazılmalı. Garanti aradan dönüyor, gücünü koşması halinde grup dişine göre. Asil Bakış’ın henüz bu seviye bir yarışı yok ama bugün şartların çok uygun olduğunu ve çok ters koşabileceğini düşünüyorum. Son olarak Sıraca yazıp bırakıyorum.

 

Türütcan dişine göre grupta boş kalma imkanı yakalayacağı bir yarışa çıkıyor, İzmir çimini sevdiğini daha önce gösterdi, kazanmaya çok yakındır, tekli oyun kuracaklar için önerim Türütcan.

Rakip elbette İnferno. Yeri olanlar İnferno’yu da ilave ederse riski minimuma indirmiş olur. Çok geniş oyanayanlar için Love Me Tender da ilave edilebilir, Türütcan’ın eksik kalması durumunda bence şanslıdır.

 

Ferhathan’ın ilk yarışını çok beğendim, derece olarak rakiplerinden geride kalsa da ilk yarışında Champs Bay gibi bir atı geçmeyi başarmıştı. Galopları 80/48 seviyesinden aşağı düşmüyor, mutlaka etkili olacaktır. Cazip banko arayanlar için ideal bir isim.

Kaba kuma yatkın pedigrileri ve gelişen tecrübeleriyle Skynet ve Westgrove ikilisi daha sonra şanslı olabilecek taylar.

 

Çahan kaba kum kalitesi olarak üç-beş kiloyla kapatılamayacak kadar grubun üzerinde bir tay, gücünü koşması durumunda kazanmaya çok yakındır. Yanına sadece Diyarbeyi’ni yazıyorum. Diyarbeyi Fazıla 30. gibi kaba kum için çok nitelikli bir ikinci anneye sahip, son yarışıyla beraber potansiyelini gösterdi, bu grupta da etkili olması beklenmelidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,1,7,4

2.Ayak: 11,4,2,3,5

3.Ayak: 1,12,8,4,10

4.Ayak: 8/1,,9

5.Ayak: 2/5,6

6.Ayak: 1,9