• Diyarbakır 2

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 6 gün, 22 saat, 42 dakika, 45 saniye önce

Tüm üyelerimizin Kurban Bayramını kutlarım, sağlık ve şans getirmesi temennisiyle.


Diyarbakır’ a çok iyi uyum sağlayan Abidin Efendi uygun grupta ve tam mesafesinde bir kez daha çok şanslı. Royal Signature için grubun uygunluğundan bahsetmeye gerek yok, üç farklı şehirde koşup heprinde başarılı olabilmiş bir at, dolayısıyla pist ve şehir değişikliğini yadırgamadığını söyleyebiliriz, tempoya uyum sağlayabilirse onun da şansı çok yüksek. Fastest Man son yarışında Cıtys Prıde la aşırı takışınca altıncı oldu, yarışı kötü değil, bugün Cıtys Prıde yok ve önde daha kolay kalma imkanı var, ihmal edilmemeli. Mesafenin başarılı atı Toms To Toms son tercihim.

 

Mıçey Ağa son yarışında Miyase Tacı’nın bozması ve çok ekstra koşan rakibi Geldikaya nedeniyle ikinci oldu. Bugün mesafe iyice kısalmış durumda, kendisi gibi çabuk ayaklı tek rakibi Tekford Feyza’dan bir şekilde numarayı alacağını ve bu tek nefeslik yarışta uygun rakiplerine yakalanmayacağını umuyorum, zor programda banko tercihim Mıçey Ağa’dan yana.

 

Yarış görüp güzel bir ikincilik yapan Fresia tam mesafesinde ve lehine gidişatlı yarışta ilk şans verdiğim isim. Capitane Piyona’dan numarayı alabilirse şansı çok yükselecek , Piyona’nın numarayı bırakmayacağını düşünsem de yakın bekleyerek de koşabilmesiyle yazılmalıdır. Forty Fıve grubun kısa kumda en kabiliyetli ismi, arasına ve eksik galoplarına rağmen ihmal etmek mümkün değil. Mesafe ayırmadan istikrar yakalayan Pamuk Şeker , rahat kalabileceği bir yarışta her an patlayabilecek potansiyeldeki Piyona ve henüz Maiden olsa da grup için yeterli sınıfıyla Ghana daha sonraki tercihlerim.

 

Gambit, Ihlar Ağası ve Felekkızı hem öne kolay gelebilen hem de grubun üzerinde atlar, Gambit bir adım önde olsa da üçünü ayırmıyorum. Adana yarışları fena olmayan Atakan Yeli de yazılırsa bu yarış kapalıya yakındır.

 

Doğu illerindeki hemen hemen bütün 1200 yarışlarında olduğu gibi gidişatın çok belirleyici olduğu bir koşuyla karşı karşıyayız. Bahabey boş kalsa kazanacak ama bir türlü kalamıyor, bugün de  Didimoğlu,Fobi  ve Neokaplan var, muhtemelen bu üçlü tempoyu çok yükseltecekler ve normalde son yarışlarına bakınca kazanır gözüken Bahabey için yarış oldukça zor hale gelebilir. Bahabey ilk atım olmakla beraber düzelmeye başlayan ve tam mesafesine çıkan Digor, son yarışıyla kıpırdayan Ağa Osman, Doğu yarışları çok parlak olmasa da kalitesiyle Guti, uygun grupta Keyif, kısayı daha iyi koşan Prenses Sara ve bir şekilde numaraya çıkmasına müsaade edilirse Didimoğlu şanslı olabilecek isimler.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,12,6,1

2.Ayak: 4

3.Ayak: 13,4,2,6,12,15

4.Ayak: 2,10,1,3,4,5

5.Ayak: 1,3,9,6

6.Ayak: 1,9,6,5,12,13,3

 

Altın Oyun..