• İstanbul 1,2

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 1 hafta, 4 gün, 22 dakika, 52 saniye önce



Proximo
uygun grubu yakaladığı zamjan güven veren bir tay, bugün de en sert rakibi daha önce kolay geçtiği Bozburun. Bozburun’un ilk yarışı olmasına çok fazla takılmamak lazım, Bozburun erken gelişen bir pedigriye sahip, hazır bir tay. İlk yarışındaki görüntüsü az çok maksimumunu yansıtan bir görüntü, dolayısıyla bugün de benzer bir seviyede kalacağını düşünüyorum, Proximo bankom.

 

Be My Shadow Panzehir tarafından rahatsız edilmemesi durumunda yarışın net olarak favorisidir, kilo çok önemli değil, kilit nokta Panzehir’in ne kadar üstüne gideceği. Ben çok fazla sıkıştırmayacağını düşünüyorum. Black Kıng, Behramkale, Junıor Pianist rakipleridir.

 

Goygochea,Exchancer,Cesur, Hıl Head dörtlüsü maksimum güçlerini kaçtığı zaman gösteren taylar. Bunlardan en ısrarlı olanı ve boş kaldığı zaman çekinilmesi gereken en önemli isim Hıll Head, ben ön gruptan sadece ona şans veriyorum. Goygochea,Cesur ikilisi bekledikleri zaman çok etkili değiller, Exchanger’ı da son yarışında önde çok kolay kalmasına rağmen Hector’a geçilmesiyle bugün eliyorum.

Hector ve Goldiniadis ikilisi bu gidişatta oldukça şanslılar, özellikle Hector iyi durumda girecekse bir kez daha çok şanslı, biraz galopları eksik ama hep bu şekilde koşuyorlar, muhtemelen gerçekçi bir yarış koşmak istediler ve bilerek bu yarışı beklediler, ama yine de tek yazacak kadar güvenemiyorum. Yukarıda da bahsetttiğim gibi Hill Head son tercihim.

Pan Reka’yı uzunu çok fazla sevmeyeceğini düşündüğüm için eledim.

 

Mother Of Dragon’un güven vermeyen yapısıyla Herring ve Börte ikilisini ( çok tutmasam da ) yazmadan içim rahat etmedi.

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 1,2,4,3

3.Ayak: 5,2,1,3,6

4.Ayak: 3,5,7

5.Ayak: 14,1,7,3,13

6.Ayak: 1,3,2




Kadhan’ın kaba kumda yarattığı farkı sentetikte yaratamayacağını düşünüyorum, muhtemelen Lord’dan daha seri davranıp öne çıkacak, Lord ve Saadın Gücü ikilisi de dibine yatacaklar. Kadhan hem Turbo hem de ikinci annesi 112. Zehra faktörüyle kaba kumda çok güçlü bir pedigriye sahip, belki de sezonun baş tayı, ama sentetikte işinin o kadar kolay olmayacağını düşünüyorum.

 

Saadın Gücü asıl gücünü çimde gösterek sentetik sahaya da yatkın odluğunun sinyallerini verdi, Kadhan’ın eksik koştuğunu düşünecek olursak kazanmaya çok yakındır.

 

 

 Haberşah ve Gülenyüz’ün muhtemelen bir-iki şeklinde götürecekleri, hemen diplerinde de Ağrı Dağı Fırtınası’nın olacağı bir yarışla karşı karşıyayız. Ağrı Dağı Fırtınası’nın bu ikiliyi bastıracağını düşünüyorum, Gülenyüz iyi bir tay ama bugün muhtemelen boş kalamayacak ve hemen dibinde de Ağrı Dağı var, mesafe de çok kısa değil, ben bugün elemeyi tercih ediyorum. Seshbesh son yarışında üst düzey pedigirisinin hakkını verebileceğini gösterdi, süratli gitmeye aday bu koşu oldukça lehine görünüyor, iyi bir yarış koşacağını düşünüyorum. Tecrübesiz aprantisine rağmen gelişime açık pedsigrisi ve sentetikteki parlak yarışıyla Kayla son tercihim.

 

 

 Uçankral ve Baba Atlı ikilisi yaşlı rakipleri arasında hem kaliteleri hem form durumları itibarıyla ön plandalar. Parlak sentetik performansıyla İbin ve kısa sprintine rağmen mesafe ayırmayan Derin Sultan ikilisinin de yazılmasında fayda var.

 

Bol şanslar..

 

 

 

1.Ayak: 3,5,7

 

2.Ayak: 14,1,7,3,13

 

3.Ayak: 1,3,2

 

4.Ayak: 8

 

5.Ayak: 1,11,13

 

6.Ayak: 15,12,11,1